FOTO EXCLUSIV Dănuț Lupu a tăiat porcul la cârciumă cu lăutarii lângă el

image
Dănuț Lupu este un fan „înrăit” al șoriciului, din care s-a înfruptat cu poftăFotografii: BLITZ

Ignatul s-a sărbătorit mai devreme în spatele unei cârciumi din cartierul Floreasca. Fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu şi câţiva prieteni de-ai săi, printre care şi tatăl lui Ciprian Marica, au tăiat porcul pe stil vechi şi s-au ospătat din plin cu şorici. Bineînţeles, nu putea lipsi muzica la un astfel de eveniment, aşa că au adus şi câţiva lăutari care le-au cântat din violoncel şi ţambal.

Cu siguranţă că ospăţul care a avut loc zilele trecute s-a încheiat cu mult ceai şi pastile pentru ficat. Şi asta pentru că pofticioşii au mâncat cu nesaţ din şoriciul porcului tranşat în spatele unei bodegi din Floreasca.

image
”Pomana porcului” a avut loc la o cârciumă din cartierul Floreasca

Fostul mare fotbalist de la Dinamo originar din Galaţi, Dănuţ Lupu, în vârstă de 52 de ani, alături de câţiva prieteni printre care şi Mircea Marica, tatăl fotbalistului Ciprian Marica, au tranşat în cartierul de fiţe al milionarilor un porc de peste o sută de kilograme. Sacrificarea lui Ghiţă s-a făcut pe stilul tradiţional, şi nu prin asomare după regulile Uniunii Europene! Mare noroc au avut că  mirosul de şorici nu a ajuns până la secţia de poliţie aflată în apropiere, căci riscau o amendă exrem de usturătoare!

Fostul jucător al echipei Dinamo şi Panathinaikos, considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie la vremea aceea, a avut şi muzică în timpul ospăţului. O trupă de lăutari formată dintr-un violoncelist, un clăpar, un ţambalist şi un solist s-au ocupat să înveselească atmosfera pe tot parcursul tranşării şi pregătirii pomenii porcului. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe petrecăreţi în toiul distracţiei.

image
Fostul fotbalist a sărbătorit Ignatul mai devreme şi a fost acompaniat de tatăl lui Ciprian Marica la ospăţ

Dacă tatăl lui Ciprian Marica a ”spart” gaşca şi s-a retras primul din mijlocul evenimentului, Dănuţ Lupu a preferat să se retragă în glorie, la final. Cunoscut ca fiind destul de pofticios, fostul dinamovist s-a întrecut cu ceilalţi tovarăşi ai săi şi s-a ghiftuit, fără exagerare, cu jumătate din şoriciul de pe porc. Nu a avut timp să ajute la tranşare, căci a avut un măcelar iscusit la acest capitol, ci a avut grijă să se simtă bine.

image
”Pomana porcului” a avut loc la o cârciumă din cartierul Floreasca

După cum se ştie, în 2016, fostul jucător a avut probleme grave de sănătate şi a fost internat la Spitalul Matei Balş, după ce a suferit o dublă pneumonie acută şi a acuzat şi o insuficienţă respiratorie severă. Virusul i-a afectat plămânii, şi a fost în pericol să îşi piardă viaţa. Iată că acum acesta se simte foarte bine, arată bine, este jovial, semn că  a reuşit să depăşească cu brio toate problemele.

Natalia Guberna participă la tradiţii româneşti

image
Fostul fotbalist a sărbătorit Ignatul mai devreme şi a fost acompaniat de tatăl lui Ciprian Marica la ospăţ

Îndrăgita solistă care în octombrie a lansat un nou material discografic care s-a numit „Nu mă întreba”, cu 17 piese, a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie de la tăierea porcului. Natalia Guberna (61 de ani) preferă să participe la diverse evenimente de acest gen, la sacrificarea porcilor de Crăciun, la împodobirea brazilor sau la plecarea la colindat cu cei dragi. Vedeta ne-a mărturisit că are o mulţime de concerte, spectacole şi participă la diverse evenimente care au loc iarna, alături de alţi colindători. Vedeta este o adevărată gospodină care se pricepe să gătească o mulţime de specialităţi şi are o mulţime de reţete pe care uneori le mai împărtășeşte cu prietenii.

image
Lupu a asistat la toată ”operațiunea” alături de prieteni și de angajații localului

„Am cântat o piesă nouă cu Gabriel Dorobanţu, «Eşti Raza mea de soare», scrisă de Daniel Alexandrescu de la K1, care are şi videoclip. Îmi doresc să fie zăpadă de Crăciun, oamenii să aibe sănătate de sărbători. Îmi plac la tăierea porcului jumări, tot felul de preparate şi pomana porcului”.          

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
image png
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg