FOTO EXCLUSIV Emilia Popescu şi-a scos fiica în lume! Maria are 18 ani şi îi seamănă perfect actriţei

image
Emillia Popescu, o prezenţă discretă la evenimentele mondeneFoto Click!

O prezenţă discretă, Emilia Popescu (48 de ani) nu se afişează deseori la evenimentele mondene. Totuşi, îndrăgita actriţă a ţinut să îşi scoată fata în lume cu ocazia unei prezentări de modă a Lizei Panait.

Emilia Popescu a apărut la evnimentul organizat de creatoarea de modă alături de fiica ei, Maria (18 ani). Prezentarea de aseară a Lizei Panait a adus aprope mai multe personaje célèbre din showbiz-ul românesc, printre care şi Mihaela Tatu, Manuela Hărăbor, Iulia Vântur, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mirabela Dauer şi Rona Hartner.

Emilia Popescu şi-a făcut apariţia într-o rochie simplă, neagră, uşor cambrată până la genunchi, iar la gât a purtat un colier gros, care se asorta perfect ţinutei de seară. Deşi nu ies deloc des la evenimente mondene, actriţa a ţinut să o aibă aproape, de această dată, şi pe fiica ei, Maria. Aceasta a preferat să îmbrace o rochiţă scurtă, cu bretele subţiri, tinerească, potrivită pentru vârsta ei. A purtat părul lung, desfăcut şi a avut o pereche de pantofi cu puţin toc.

image
Emilia Popescu a fost alături de fiica ei, Maria

Emilia Popescu este una dintre cele mai iubite actriţe de teatru, film şi divertisment. S-a născut la 2 martie 1966, în Bucureşti, într-o familie de artişti. A absolvit IATC, la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu. În prezent, joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar a jucat şi la Teatrul Naţional şi la Teatrul de Comedie.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg