FOTO EXCLUSIV Florina Constantinescu, Crăciuniță pentru prima dată în viață

Ultima actualizare:

    Florina Constantinescu lucrează în TVR de aproape zece ani, dar în showbiz s-a lansat ca solistă, cu numele de scenă Miss Gfoto: Click! / Zoltan Lorencz
Florina Constantinescu lucrează în TVR de aproape zece ani, dar în showbiz s-a lansat ca solistă, cu numele de scenă Miss Gfoto: Click! / Zoltan Lorencz

Recent, Florina Constantinescu a dat divertismentul pe ştiri. Solista prezintă mai nou rubrica Meteo în cadrul jurnalelor de la TVR 1. Dar nu renunţă nici la cariera muzicală. A intrat din nou în studio şi pregăteşte o nouă melodie. Până la această lansare, se va bucura din plin de Sărbătorile de Iarnă, pe care le va petrece în familie.

  • Ce mai prezinţi acum la TVR, în ce zile şi la ce ore?

Anul acesta am făcut trecerea de la divertisment la departamentul de ştiri, unde prezint Meteo. Deşi n-a fost deloc uşor, pentru că regimul de ştiri implică să fii disponibil în orice moment, m-am adaptat noului stil de lucru şi îmi şi place ceea ce fac.

  • Cu muzica ce mai pui la cale?

Cu muzica pun întotdeauna ceva la cale, pentru că face parte din viaţa mea. Acum lucrez la o piesă cu doi compozitori extrem de talentaţi, Adi Cristescu şi Cristian Mayer, cu care m-am şi lansat.

  • Cum ai “petrecut” până acum pandemia?

Cu teamă şi nesiguranţă la început, cu îndeletniciri pe care nu ştiam că le avem - eu am zugrăvit şi am pus tapet în casă, iar soţul a săpat şi a pus legume în grădină, amândoi specializându-ne de pe YouTube. Am trecut şi prin boală. Am învăţat în tot acest răstimp o lecţie foarte importantă: doar împreună cu cei dragi şi cu toată încrederea în Dumnezeu putem trece peste orice. Vremurile pe care le trăim sunt complicate, însă noi ne-am păstrat zâmbetul şi iubirea faţă de cei din jur.

Florina Constantinescu: «Sfârşitul anului aduce multe motive de sărbătoare»


     Florina Constantinescu este şi cântăreaţă, și prezentatoare tv pentru TVR 1foto: Click! / Zoltan Lorencz
Florina Constantinescu este şi cântăreaţă, și prezentatoare tv pentru TVR 1foto: Click! / Zoltan Lorencz
  • Cum decurg de obicei pentru tine Sărbătorile?

În fiecare an decorăm grădina şi casa cu luminiţe şi ornamente. Împodobim bradul, facem căsuţe din turtă dulce, mergem la colindat, ne uităm la filme cu Moş Crăciun, citim poveşti, cântăm şi facem activităţi educative specifice perioadei, iar atunci când ninge facem oameni de zăpadă şi ne dăm cu sania. Pentru noi toate activităţile sunt frumoase, pentru că le facem împreună.

  • Unde vei fi anul acesta de Crăciun şi de Revelion?

Şi acasă, şi la serviciu. În dimineaţa de Crăciun voi fi acasă, alături de familie şi apoi voi fi alături de telespectatorii TVR, pentru că voi prezenta rubricile Meteo din cadrul jurnalelor de ştiri. Iar pentru Revelion nu ne-am făcut planuri, cel mai probabil vom petrece tot acasă.

Ai preluat tradiţiile culinare de la mamă? Te pricepi la preparatele pentru masa de Sărbători?

Florina Constantinescu: «Crăciunul este cel mai aşteptat moment al anului»


    Florina Constantinescu este prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de la TVR 1foto: Click! / Zoltan Lorencz
Florina Constantinescu este prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de la TVR 1foto: Click! / Zoltan Lorencz

Le-am preluat în sensul că le apreciez şi le mănânc. Mama şi bunica se ocupă de preparate şi o fac extraordinar de bine, aşa că nu văd de ce le-aş încurca. Dar eu mă pricep să le decorez, în special salata de boeuf, şi să aranjez platourile pentru servire.

  • Care este momentul cel mai îndrăgit de tine în această perioadă a anului şi de ce?

Pentru noi sfârşitul anului aduce multe motive de sărbătoare. Începem petrecerile încă de la Sf. Andrei, când este ziua de nume a mezinului, şi apoi continuăm cu Sf. Nicolae, când îi sărbătorim pe Nicholas, băiatul cel mare, şi pe Niki, soţul meu, iar Moş Nicolae ne lasă întotdeauna cadouri în ghetuţe. Însă cel mai aşteptat moment al anului este Crăciunul. Îi scriem Moşului scrisori, îi pregătim lăpticul şi biscuiţii în seara de Ajun, iar cadourile le desfacem în dimineaţa de Crăciun. Nu există bucurie mai mare pentru că entuziasmul şi fericirea copiilor sunt de nepreţuit.

  • De câte ori şi cu ce ocazii ai mai îmbrăcat costumul de Crăciuniţă?

Nu am mai purtat până acum un costum de Crăciuniţă, aşadar este o premieră.

Ascultă-i cea mai nouă piesă - Florina Constantinescu: „Faci din iarnă vară”

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net