FOTO EXCLUSIV I-am văzut coşul de cumpărături! Cum se întreţine Rita Mureșan

image
Rita Mureșan la cumpărăturiFotografii: Alex Muscaliu

Acum un an avea 120 de kilograme şi era surprinsă de fotoreporterii Click! înfulecând hot-dog pe stradă. Acum are 68 kg şi goleşte magazinele de fructe şi legume. Rita Mureşan şi-a schimbat total viaţa şi mâncarea din farfurie.

Alături de Raluca Bădulescu, cea care de la 120 kg a ajuns la 58, Rita Mureşan a bifat şi ea cea mai spectaculoasă transformare din showbiz. La 41 de ani, creatoarea de modă şi-a schimbat total stilul de viaţă, dar şi dieta, iar noi am surprins-o miercuri la cumpărături, cu lista în mână, ca o gospodină responsabilă.

simeon stalpnicul png
Căruciorul de cumpărături era plin cu produse pentru vegetarieni

image

Aproape 90 la sută din coşul cu care a ieşit de la hipermarket era “vegetarian”, plin cu fructe şi legume de tot felul, de la roşii, ţelină, ardei, praz, cartofi, ciuperci, până la avocado, struguri, kiwi, banane, citrice şi germeni de grâu.

image

Două baxuri cu apă plată a mai cumpărat Rita, pâine, produse de curăţenie, bere, chibrituri, dar şi suc de portocale la cutie.

image

Îmbrăcată sport, în jeanşi şi tricou şi fără nici o urmă de machiaj, designerul a avut şi ajutoare la hipermarket, ea fiind preocupată doar să verifice dacă s-a bifat tot meniul vegan de pe lista de shopping. De altfel, Rita a recunoscut pentru Click! că lipsa cărnii din alimentaţie a ajutat-o să obţină silueta mult visată.

Nu mai mănânc carne, doar peşte mai consum, în rest nimic. Mi se face rău atunci când încerc. Acum nu ţin o dietă şi nu-mi doresc să slăbesc mai mult, îmi place să gătesc pentru mine, pentru familia şi prietenii mei”, ne-a mărturisit creatoarea de modă.

A avut 120 kg

Acum un an, fotoreporterii Click! o surprindeau pe Rita Mureșan cu un hot-dog în mână, pe stradă, și cu o siluetă XXL, de 120 de kilograme. Cu toate acestea, ea susținea că se simte bine în pielea ei: “Pot să vă spun că sunt fericită. Sănătoasă și că îmi iubesc kilogramele în plus”, ne spunea ea la vremea aceea.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg