FOTO EXCLUSIV Ilinca Vandici, ziua cu Vârciu, noaptea cu adevăratul iubit

image
Ora 10.58. Ilinca şi Dragoş se plimbau de mână prin HerăstrăuFotografii: CAPS

Ilinca şi partenerul ei, un tânăr avocat, s-au «încins» noaptea, în Herăstrău, iar Click! are primele imagini care dovedesc iubirea lor.

Imagini rare cu Ilinca Vandici au surprins fotoreporterii Click! marţi, în Herăstrău! În timp ce în faţa lumii ea mimează o relaţie cu Liviu Vârciu, pe ascuns, îşi trăieşte adevărata poveste de dragoste, fiind amorezată de avocatul Dragoş Dănău.

vandici 0 jpeg
Ora 23.07. Cei doi se sărutau pasional, în faţa maşinii

Marţi, 1 iulie, ora 22.58, Parcul Herăstrău. Pe aleile slab luminate, Ilinca Vandici (28 de ani) parcă plutea, de mână cu frumuşelul avocat Dragoş Dănău (28 de ani). Îmbrăcaţi sport, ca pentru o plimbare relaxantă, cei doi păreau desprinşi de lume şi captivaţi total unul de celălalt.

image
Ora 23.08. Avocatul îşi ridică iubita în braţe, dintr-o îmbrăţişare

Fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce bărbatul îşi conducea partenera la maşină, însă despărţirea s-a produs greu, ca în filmele americane, romantice. Nu le-a fost uşor să se dezlipească unul de celălalt, s-au strâns în braţe, s-au sărutat pasional, s-au mângâiat, au râs şi au chicotit ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

simeon stalpnicul png
Ora 23.11. Sărutată pe gât, Ilinca pare în al nouălea cer

La un moment dat, Ilinca se comporta ca o felină răsfăţată: şi-a ridicat mâinile deasupra capului şi s-a întins de plăcere, sub potopul de mângâieri cu care era copleşită.

image
Ora 23.12. În extaz, Vandici se răsfaţă ca o felină

Dragoş a sărutat-o pe gât, a ridicat-o în braţe şi, abia după 15 minute petrecute în faţa maşinii, cu portiera deschisă, preludiul s-a încheiat, iar cei doi iubiţi s-au îndreptat fiecare spre casa lui. Se vede cu ochiul liber că fosta prezentatoare de la Acasă TV, acum vedetă la Kanal D, simte fluturaşi în stomac pentru tânărul avocat, deşi de ochii lumii mimează o relaţie cu Liviu Vârciu de vreo două luni încoace. “Momentan nu doresc să comentez despre această relaţie, o las pe Ilinca să o facă. Pot doar să spun că este o fată specială“, a zis avocatul Dragoş Dănău, contactat ieri de Click!

image

Alba-neagra cu Marica

Cel mai cunoscut nume masculin în viaţa Ilincăi Vandici rămâne Ciprian Marica. Cei doi s-au cunoscut în 2009 şi au jonglat cu despărţirile şi împăcările. Prima dată s-au separat în toamna anului 2011, dar după un an de pauză s-au recuplat, apoi au pierdut şirul despărţirilor şi al împăcărilor. Înaintea fotbalistului, Ilinca Vandici s-a iubit cu Alin Cocoş, fiul afaceristului Dorin Cocoş.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
facturi
Submarinul K-219 / Foto National Archives via Yahoo News
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg