FOTO EXCLUSIV Ionuţ Dolănescu s-a mutat în casa pe care trebuia s-o facă muzeu

simeon stalpnicul png
Ieri, Ionuţ a fost surprins de fotoreporterii Click! în curtea casei, împreună cu cei doi copii mai mari, dar şi cu mama-soacrăFotografii: Alex Muscaliu

Fraţii Dolănescu s-au încăierat din nou! Dragoş, mezinul familiei, a sărit la gâtul fratelui său mai mare, după ce a aflat că Ionuţ şi-a instalat reşedinţa în casa din strada Caimatei, care, cel puţin, conform unei înţelegeri dintre ei, urma să se fie transformată în muzeu. Ca să nu mai amintim că regretatul lor tată, Ion Dolănescu, şi-a dorit să fie îngropat acolo.

Ionuţ Dolănescu (42 de ani) a fost surprins, ieri, de fotoreporterii Click!, în timp ce ieşise în curtea casei din Caimatei, pentru a-şi petrecere, până la poartă, soacra şi cei doi copii mai mari, pe Vlad Ionuţ (6 ani) şi pe Ioana Maria (4 ani).

image
Ion Dolănescu le-a lăsat moştenire celor doi fii ai săi şi această casă, situată în buricul Bucureştiului, evaluată la 685.000 de euro

Se vedea de la o poştă că nu venise doar în control, pentru că era îmbrăcat sumar, în tricou şi în şort. La aflarea veştii că fratele său nu a respectat promisiunea de a transforma acest imobil în Muzeul Ion Dolănescu, Dragoş a răbufnit: “Ionuţ n-are cuvânt, i-am lăsat toate operele de artă ale tatălui meu, cu promisiunea, în scris, că va face o casă memorială. Eu nu am luat de acolo decât cinci icoane din lemn şi două tablouri de valoare, pentru care Ionuţ mi-a făcut numeroase reproşuri. La el sunt toate bunurile tatălui meu! Acum, Ionuţ s-a mutat în casa părintească cu tot familionul şi nu mi se pare corect. El ştie foarte bine că tata a zis, în urmă cu 10 ani, că nu vrea să locuiască nimeni aici, după moartea lui şi că, dacă s-ar putea, să fie îngropat în această casă, alături de Irina Loghin şi de Gheorghe Zamfir, prietenii lui”, ne-a spus el.

image
Ion Dolanescu

Tot de la mezinul familiei am mai aflat că Ion Dolănescu a intenţionat să doneze bisericii acest imobil, însă Patriarhia l-a refuzat atunci, pe motiv că o locuinţă în care s-au dat chefuri nu poate fi transformată într-un lăcaş de cult. Totuşi, din punct de vedere legal, Ionuţ Dolănescu are tot dreptul să locuiască în casa tatălui său, în care, de altfel, a şi copilărit.

image
Dragoş e supărat că Ionuţ şi-a mutat tot familionul în casa din strada Caimatei

Cel puţin aşa susţine şi Codruţa Aaron, avocata lui Dragoş: “Ionuţ Dolănescu are voie să locuiască în imobil. Noi am fost de acord, de la bun început, să o ia în posesie, până se finalizează procesul. Dar are şi obligaţii: trebuie să aibă grijă de casă şi să plătească facturile şi impozitele. La un moment dat a cam exagerat când s-a plâns că a avut de plătit taxe! El se foloseşte de toate bunurile. Putem să-l dăm în judecată că n-a avut grijă de ele, dacă nu au fost bine întreţinute. Dar, sperăm să nu fie cazul”. 

A locuit într-o vilă de lângă Parcul Carol

Ionuţ Dolănescu a locuit în ultimii cinci ani în apartamentul unei vile aflate în preajma Parcului Carol din Capitală. La acea vreme, se zvonise că locuinţa ar fi fost un dar de suflet oferit de solista de muzică populară Maria Ciobanu, mama lui Ionuţ. Probabil că acea casă nu era la fel de spaţioasă ca cea din strada Caimatei, prin urmare, după ce a venit pe lume şi Iancu Nicolae, cel de-al treilea copil al lui Ionuţ şi al soţiei sale, Doiniţa, ei au preferat să-şi schimbe domiciliul.

image

Ionuţ are restanţe de 100 de milioane de lei vechi, la vila din Sinaia

Şi fosta casă de vacanţă a lui Ion Dolănescu din Sinaia a rămas în grija lui Ionuţ, până când procesul pe moştenire va lua sfârşit, însă reporterii Click! au aflat, în urmă cu o lună, că el nu s-a ocupat deloc de ea. Imobilul de lux cu etaj a rămas fără curent şi fără gaze, pentru că nimeni n-a mai plătit facturile, iar responsabil de acest aspect este doar Ionuţ. Culmea, acesta s-a plâns că n-are de unde plăti cele 100 de milioane de lei vechi, restanţele acumulate.  

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
vreme rece de toamna
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png