FOTO EXCLUSIV Irinel Columbeanu, ras, tuns, frezat, bun de agățat

Ultima actualizare:

    Irinel Columbeanu  a ieșit gigea  de la salonul  de coafurăFoto: Mihai Ionescu
Irinel Columbeanu a ieșit gigea de la salonul de coafurăFoto: Mihai Ionescu

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Irinel Columbeanu e cea mai bună confirmare pentru acest proverb. Fotoreporterii Click! l-au surprins la un salon celebru, de unde a plecat cu o freză nouă, care “l-a uşurat” de 100 de lei.

S-a deschis sezonul petrecerilor în cluburile de fiţe din Bucureşti, prilej numai bun ca vedetele noastre să facă paradă cu haine noi, frizuri moderne şi accesorii de lux. Un obişnuit al discotecilor este şi Irinel Columbeanu (56 de ani), burlacul milionar având o “recoltă” bună de femei fru­­­­moase, vara aceasta, pe Litoral. Şi cum de fiecare dată a pus mare preţ pe felul în care arată, Columbeanu nu s-a zgârcit nici la capitolul “ras, tuns, frezat”.

Iri a fost tuns de un italian  celebru, care are grijă  de părul vedetelor
Iri a fost tuns de un italian celebru, care are grijă de părul vedetelor

Fotoreporterii Click! l-au surprins marţi, în jurul orei 16.20, pe scaunul celebrului hair stylist italian Massimiliano Cornacchia, la salonul acestuia din Dorobanţi. Iri a avut parte de un tratament regesc, a fost tuns, parfumat şi îngrijit, iar la final i s-au ajustat şi sprâncenele. Un astfel de serviciu complet costă la salonul respectiv 100 de lei, o nimica toată însă pentru bugetul afaceristului de la Izvorani.

Iri a fost tuns de un italian  celebru, care are grijă  de părul vedetelor
Iri a fost tuns de un italian celebru, care are grijă de părul vedetelor
image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg