FOTO EXCLUSIV Manuela Hărăbor nu-şi arată vârsta deloc! E superbă în costum popular, la braţul soţului

Ultima actualizare:

    Manuela Hărăbor a îmbrăcat costum popular la evenimentul organizat de Liza PanaitFoto: Dorin Constanda
Manuela Hărăbor a îmbrăcat costum popular la evenimentul organizat de Liza PanaitFoto: Dorin Constanda

Pentru ea, timpul stă, parcă, în loc! Manuela Hărăbor (46 de ani) este la fel de frumoasă, la orice vârstă, în orice ipostază. Aseară, la o prezentare de modă a creatoarei Liza Panait, Manuela a arătat tuturor cât este de frumoasă şi în port tradiţional românesc.

Celebra “Pădureanca”,  Manuela Hărăbor a făcut furori şi a atras privirile tuturor ca un magnet, la prezentarea de modă. Actriţa a venit la eveniment însoţită de actualul ei partener de viaţă, actorul Rareş Stoica. Aceasta a preferat să îmbrace un superb costum popular, atrâgând astfel toate privirile celor prezenţi. Cu o poşetă asortată ţinutei, la braţul soţului care a îmbrăcat un costum sobru, elegant, Manuela Hărăbor a radiat pe tot parcursul serii.

Printre personalităţile mondene care au mai fost prezente la eveniment îi amintim pe: Ivan Patzaichin, Iulia Vântur, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mirabela Dauer, Miahaela Tatu şi Rona Hartner.

Actriţa a apărut prima dată, la 4 ani, în filmul pentru copii "Veronica". În anul 1987, a interpretat rolul care a făcut-o celebră, Simina din "Pădureanca", de care îşi mai amintesc şi acum cei care l-au văzut. Pe plan personal, a fost căsătorită timp de 17 ani cu Soli Shaltiel, un om de afaceri foarte bogat, de origine israeliană. În prezent, Manuela Hărăbor locuieşte cu al treilea soţ, Rareş Ioan Stoica, şi are grijă de fiul ei de 21 de ani, Andrei, bolnav de autism, rodul iubirii cu Dan Chişu.

Rolul din "Pădureanca" a făcut-o celebră pe Manuela Hărăbor, în 1987
Rolul din "Pădureanca" a făcut-o celebră pe Manuela Hărăbor, în 1987
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg