FOTO EXCLUSIV Medicul care a ajuns milionar din turism, cu o brunetă misterioasă la restaurant

Ultima actualizare:

    Dragoş Anastasiu şi partenera sa au luat cina la un restaurant libanez Foto: Click!
Dragoş Anastasiu şi partenera sa au luat cina la un restaurant libanez Foto: Click!

Un om de afaceri de succes, Dragoş Anastasiu ştie să pună punct treburilor de serviciu şi să se schimbe la 180 de grade. Din bărbatul serios, afaceristul se transformă într-un tip jovial, mai ales când se află în compania unei femei. Galant, fostul medic şi-a aşteptat partenera, o brunetă misterioasă, la un restaurat din Capitală şi i-a zâmbit şcolăreşte atunci când femeia şi-a făcut apariţia la masa rezervată pentru cină.

Dragoş Anastasiu (50 de ani) nu ştie doar să facă afaceri. Atunci când nu este la birou, fostul medic se distrează cu prietenii. Sâmbătă sera, fotoreporterii Click! l-au surprins în compania unei brunete misterioase de care părea foarte apropiat. Anastasiu a ajuns primul la local, s-a aşezat la masa rezervată la un restaurant libanez şi şi-a aşteptat partenera în timp ce sorbea tacticos dintr-o limonadă. Când femeia şi-a făcut apariţia, omul de afaceri i-a zâmbit şi după un scurt schimb de replici a învitat-o pe doamnă să comande de mâncare. Până s-a hotărât ce să aleagă, bruneta i-a arătat lui Dragoş Anastasiu manichiura, semn că trecuse pe la salonul de înfrumuseţare pentru întâlnire.

Cei doi au râs şi s-au simţit bine pe toată durata întâlnirii, deşi afaceristul neagă că între ei doi ai fi ceva mai mult decât o veche relaţie profesională. "Doamna este o cunoştinţă. Am ieşit să mâncăm şi să discutăm ceva. Lucrează la noi în firmă de 13 ani, era şi normal să  fim apropiaţi, doar ne cunoaştem de-o viaţă. Nu avem nicio relaţie amoroasă, dacă asta vă interesează. Eu sunt într-o relaţie cu o doamnă stabilită în Germania", a declarat Anastasiu pentru Click!     

Cine este Dragoş Anastasiu?

Dragoş Anastasiu are o fată de 19 ani dintr-o căsătorie anterioară şi cetăţenie română şi germană. În anii '80, după ce a dat examenul de admitere la Politehnica Bucureşti - Facultatea de Automatică, a emigrat în Germania pentru reîntregirea familiei. Aici devine absolvent al Facultăţii de Medicină "Johann Wolfgang Goethe" din Frankfurt.

Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori de pe plan local, este preşedintele Eurolines (detine 88% din acţiuni), grup înfiinţat în '95, care deţine 18 firme cu activităţi în servicii, turism, rent-a-car, taxi şi leasing, şi deţinător al brandului german de travel TUI în România. L-am văzut cu toţii la "Arena Leilor", emisiunea difuzată la TVR 2, cum "distruge" afaceriştii de duzină. Omul de afaceri are o avere estimată la 10 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net