FOTO EXCLUSIV Moga îşi termină casa pentru bebeluş. Iubita sa a pus piciorul în prag după ce vila ajunsese în paragină


    Fotoreporterii Click! l-au surprins pe  Marius Moga la cumpărături în magazinele de bricolajFoto: Blitz
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Marius Moga la cumpărături în magazinele de bricolajFoto: Blitz

Încet, dar sigur, Marius Moga (33 de ani) se transformă într-un bărbat responsabil. E îndrăgostit-lulea de viitoare lui soţie, Bianca Lăpuşte (22 de ani), care-l va face tătic în mai puţin de trei luni, şi face orice ca să-i facă pe plac. Chiar şi pe şeful de şantier.

Statutul de viitor tătic l-a schimbat radical pe cel supranumit „micul Mozart”. Dacă până acum stătea ore în şir în studioul de muzică şi se mulţumea să plătească chirie, în timp ce vila de la Cernica devenea o ruină, a venit timpul ca Moga să reînceapă lucrările la casă. Ardeleanca aprigă cu care se iubeşte a reuşit imposibilul şi anume să-l facă pe compozitor bărbat de casă. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe Moga în timp ce căuta de zor materiale de construcţie pentru vila de la marginea Bucureştiului.

În curte a fost  adus de câteva  zile un excavator
În curte a fost adus de câteva zile un excavator

A petrecut puţin timp la studio, apoi a plimbat câinele familiei alături de fratele său, Iulian, iar ziua a încheiat-o într-un centru comercial cu materiale de bricolaj. De aici a ieşit „încărcat” cu un braţ de furtunuri şi nişte silicon.

Compozitorul a căutat gresie şi faianţă pentru casă
Compozitorul a căutat gresie şi faianţă pentru casă

Apoi, juratul de la “Vocea României” a mers la câteva depozite din zona Mihai Bravu şi s-a uitat cu mare atenţie la modelele de gresie şi faianţă expuse. Nu degeaba pierde ore prin magazinele de profil, căci în curtea casei sale lucrările prind contur. Aici, se află deja un excavator cu care se lucrează la piscină, iar muncitorii au montat nişte schele pe faţada casei şi au igienizat curtea. 

A început lucrările acum 5 ani

Moga a cumpărat terenul de 1.200 mp în 2009. Timp de 3 ani, muncitorii au lucrat la exterior, iar în ultimii 2 ani casa a fost lăsată de izbelişte. În zonă mai au vile Smiley, Inna şi Andreea Bănică.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi