FOTO EXCLUSIV: Nepotul Angelei Similea, înrolat în marina americană

image
Angela Similea (68 de ani) a petrecut Sărbătorile cu familia ei de peste oceanfoto: Click!

Angela Similea are cu ce se mândri, căci cei doi nepoţi ai săi, Grace şi Christian, copiii unicului său fiu, Sorin Hilgen, stabilit în SUA, sunt frumoşi foc şi o iubesc la nebunie.

Solista Angela Similea se poate considera o mamă şi o bunică fericită. Fiul ei, Sorin Hilgen, stabilit de ani buni peste Ocean, în Sudbury, Massachusetts, i-a dăruit doi nepoţi superbi.

image
Grace, alintată Kiki (18 ani)

Grace, nepoata de 18 ani a Angelei Similea, a moştenit atât talentul muzical, cât şi frumuseţea artistei noastre. Grace, alintată Kiki de familie, a serbat majoratul pe 5 noiembrie, iar Angela Similea nu a vrut să rateze acest moment important din viaţa nepoatei sale. Astfel că, artista şi-a făcut bagajele şi a plecat în SUA, încă de la sfârşitul lunii octombrie.

image
Grace, alintată Kiki (18 ani)

L-a însoţit când a depus jurământul

Cât îl priveşte pe Jan Christian, alintat şi Şuni, nepotul interpretei, acesta are 19 ani şi s-a înrolat la puşcaşi marini.

image
Jan Christian (19 ani)

După o serie de probe speciale, în luna decembrie, nepotul Angelei Similea a depus jurământul, pentru a face parte din infanteria marină americană, iar artista a ţinut să fie de faţă la acest moment emoţionant. De altfel, cei doi copii au fost crescuţi, când erau mici, chiar de Angela Similea.

image
Jan Christian (19 ani)

Jan Christian şi Grace au învăţat la Lincoln-Sudbury Regional High School, din Sudbury, Massachusetts, şcoală pe care amândoi au absolvit-o în vara anului trecut.   

Fiul solistei stă în SUA

Sorin (42 de ani) este fiul artistei şi al chitaristul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soţ al cântăreţei. Băiatul a fost înfiat însă de următorul soţ al Angelei Similea, olandezul Jan Hilgen. Primul soţ al interpretei a fost Andy Constantin, de profesie electrician, iar ultimul a fost politicianul Victor Surdu, care a încetat din viaţă în aprilie 2011, în urma unei ciroze. Sorin a fost căsătorit cu Bianca Cristinoiu, dar acum trăieşte în SUA, cu americanca Nicole şi cu cei doi copii ai lui.

image
FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png