FOTO EXCLUSIV O actriţă de la noi este din nou însărcinată! Cum s-a dat de gol

image
Ella ┼či b─âie┼úelul ei, Ryan

Emo┼úii mari pentru Ella Prodan! Actri┼úa, ├«n v├óst─â de 31 de ani, este ├«ns─ârcinat─â ├«n trei luni, iar zilele acestea urmeaz─â s─â afle sexul bebelu┼čului. Blonda este c─âs─âtorit─â de ┼čase ani cu un om de afaceri de origine sudanez─â, iar cei doi mai au un b─âie┼úel.

Ella Prodan se preg─âte┼čte s─â devin─â din nou m─âmic─â. De┼či este ├«ns─ârcinat─â ├«n trei luni, iar burtica de gravid─â a ├«nceput s─â i se contureze, actri┼úa a f─âcut furori la premiera filmului "Love by design" ├«n care joac─â al─âturi de Giulia Nahmany ┼či Jane Seymour (Dr. Quinn).

simeon stalpnicul png
Ella Prodan este o graviduţă sexy

Blonda, cunoscută publicului din trupa Divertis, a purtat o rochie extrem de sexy, mulată, care i-a scos în evidenţă abdomenul. De altfel, Ella nu a ascuns deloc faptul că este din nou însărcinată, ba chiar a vorbit deschis despre acest subiect.

stanga
dreapta
simeon stalpnicul png
image
image
image

"Suntem foarte ferici┼úi. M├óine (n.r. miercuri) sear─â mergem la ecografie ┼či suntem foarte emo┼úiona┼úi. P├ón─â acum nu ┼čtim dac─â o s─â avem feti┼ú─â sau b─âiat. Este ziua decisiv─â", ne-a spus actri┼úa.

simeon stalpnicul png
Ella ┼či b─âie┼úelul ei, Ryan Foto: arhiva personal─â

Ella s-a c─âs─âtorit la v├órsta de 25 de ani cu Mahomed, un diplomat al Ambasadei Kuweit. Cei doi so┼úi mai au acas─â un b─âie┼úel, Rayan, ├«n v├órst─â de doi ani ┼či patru luni, de care sunt foarte m├óndri. ┬á

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg