FOTO EXCLUSIV Oglindă, o glinjoară, care-i cea mai ornată casă din ţară?

Ultima actualizare:

Ca-n fiecare an, vedetele s-au grăbit să-şi îmbrace casele în straie de Sărbătoare. Perdele de luminiţe, brazi multicolori sau Moşi simpatici şi-au făcut loc pe rând în curţile sau pe faţadele reşedinţelor luxoase. Fotoreporterii Click! au făcut turul caselor, aşa că vă lăsăm pe voi să decideţi care-i mai frumoasă.

Pepe (35 de ani) are toate motivele să se bucure de Sărbători. Anul 2014 a fost unul plin de succese pe toate planurile. Cântăreţul a avut şi are concerte pe bandă rulantă, câştigă un sac de bani la emisiunile de la Antenă, iar soţia lui, Raluca (23 de ani), îl va face din nou tătic. Vila artistului din Pipera a fost împodobită cu mult bun-gust. Ce-i drept, Pepe nu a mai investit nici un bănuţ pentru luminiţele exterioare şi a preferat să folosească “perdea” luminoasă pe zidul din faţa casei în care locuieşte alături de Raluca şi fetiţa lor, Maria (2 ani). 

Şi fosta lui soţie şi-a decorat casa în stilu-i caracteristic. Oana Zăvoranu (41 de ani) şi-a acoperit toată casa din Dorobanţi cu luminiţe. Bruneta a agăţat la ferestre o instalaţie de tip ţurţuri luminoşi pe care o aprinde după asfinţit.

Alina Borcea (30 de ani) speră să aibă parte de un Crăciun în braţele soţului, Cristi Borcea (44 de ani). Se zvoneşte că fostul boss de la Dinamo, închis la penitenciarul Poarta Albă, ar primi o permisie în zilele următoare. La balcoanele luxoasei vile din Pipera, Alina a agăţat câteva instalaţii multicolore. Şi copacul din faţa casei a fost împodobit cu luminiţe.

Simplu şi elegant! Aşa şi-a împodobit Andreea Esca (42 de ani) locuinţa din Capitală. Prezentatoarea Tv a ales un furtun luminos, cu o singură culoare, pe care l-a pus deasupra ferestrelor şi a uşilor.

Pentru Anna Lesko (35 de ani) va fi un Crăciun cu adevărat special, şi asta pentru că artista îl va petrece cu micuţul David (10 luni). În curtea cântăreţei tronează un brad de doi metri, cu luminiţe mov şi verzi.

Codin, în timpul filmărilor clipului ”Nevastă mea”, a lui Florin Chilian jpeg

De departe, cea mai împodobită casă pare a fi cea a lui Codin Maticiuc (34 de ani). Afaceristul are mai mulţi brazi în curte, pe care i-a împodobit cu o instalaţie roşie. Brazii sunt păziţi de un Moş Crăciun, iar terasa e şi ea acoperită cu un văl de luminiţe roşii. 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net