FOTO EXCLUSIV Ramona caută cu sânii la înaintare bărbaţi generoşi

Ultima actualizare:

    Ramona face furori cu trupul de zeiţă pe  celebra plajă Palm  Jumeriah, din Dubai
Ramona face furori cu trupul de zeiţă pe celebra plajă Palm Jumeriah, din Dubai

La doar o lună de la parastasul mamei sale, Ramona Gabor s-a întors pe plajele luxoase din Dubai, unde pozează sexy. Se pare că bruneta e în căutare de noi sponsori, după despărţirea de iubitul său plin de bani, iordanianul Ahmed.

Ramona Gabor (25 de ani) credea, în urmă cu un an, că îşi găsise sufletul pereche în persoana iordanianului Ahmad Daham, dar tot la despărţire s-a ajuns. Bărbatul chiar reuşise, cu chiu, cu vai, performanţa de a o transforma, peste noapte, în fată cuminte. Ramona renunţase la ieşirile prin cluburile de fiţe şi îşi acoperea trupul sexy în straie musulmane. Din păcate însă, chiar înainte de parastasul de un an al mamei sale, Veronica Bulai, Ramona s-a trezit din nou în postura de femeie singură, fără bani în buzunar.

Ahmad Daham, fostul iubit
Ahmad Daham, fostul iubit

Dacă fostul iubit o răsfăţa ca pe o prinţesă în Dubai, acum Ramona s-a văzut nevoită să revină la vechile metehne, dar şi la vechiul anturaj. A renunţat la straiele cernite şi şi-a dezgolit iar trupul cu dimensiuni de manechin, pe plajele luxoase din Dubai, dar şi în prezentări de modă pentru a mai câştiga un ban. În ajutor i-a venit fosta colegă de nebunii, Marinela Avădanei, cu care bate acum de mama-focului cluburile din Dubai, în căutarea unor bărbaţi generoşi.

Şi Cruduţa îşi face de cap!

Şi ea dezamăgită în amor, Daniela Crudu (25 de ani) a preluat exemplul Ramonei. Nu s-a aventurat până în Dubai, însă face furori, mai nou, în prezentările de modă. Daniela a fost recent vedeta unei prezentari Bby într-un club de fiţe, unde nu a ezitat să defileze cu silicoanele strânse într-un corset şi cu buricul pe afară, imagini care l-ar fi scos din minţi pe fostul ei iubit, Mihai Costea, zis Nilă. 

image
image
image
image
image
image
nadia jpg
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg