FOTO EXCLUSIV Record! Gina Pistol, 6 ore la coafor. După două luni petrecute non-stop cu bebe, blonda a simțit nevoia unei pauze

11 mai 2021
image
Gina a venit la coafor îmbrăcată comod, în trening, tricou și adidași

Nu e deloc uşoară viaţa de mămică. După două luni minunate, dar obositoare, de schimbat scutece şi dormit pe apucate, Gina Pistol şi-a luat, în sfârşit, porţia de pauză. A lăsat fetiţa în grija tăticului Smiley, iar ea a ieşit ca să se răsfeţe la salon. I-a lipsit, probabil, tare mult asemenea activitate, sau avea nevoie de „reparaţii” mai serioase, căci a stat nu mai puţin de 6 ore.

Gina Pistol a bătut toate recordurile în materie de stat la coafor, sâmbăta trecută. Fotoreporterii Click! au surprins-o plecând de acasă în jurul orei 10.00 dimineaţa, iar după un drum de circa 40 de minute a ajuns în cartierul Primăverii, la salonul pe care îl frecventa şi înainte de a deveni mămică.

A fost prima ei ieşire mai serioasă de una singură, din ultimele două luni, căci, în premieră, a lipsit aproape toată ziua de acasă. A stat la coafor de la ora 11.00 la 17.00, depăşind cu mult programul închiderii.

Gina Pistol, 6 ore de răsfăț

6 ore dedicate podoabei capilare – un adevărat record personal, dar şi din rândul vedetelor. Până acum, recordul era deţinut de Elena Udrea, cu aproximativ 5 ore petrecute într-un salon de înfrumuseţare. Ginuţa a fost tunsă, vopsită şi răsfăţată cu tot felul de tratamente capilare. La final, a ieşit cu masca sanitară pe faţă şi o glugă pe cap, pentru a-şi feri părul de ploaia care începuse în Capitală.

image
A plecat grăbită, cu gluga pe cap, pentru a se feri de ploaie

Probabil nici ea nu-şi imagina că întreg procesul va dura atât de mult, căci după coafor, s-a grăbit spre maşină şi a călcat pedala de acceleraţie, gonind direct acasă, la Cernica, fără să mai oprească pe drum. Însă graba strică treaba pentru că, în goana cu care a plecat, se pare că şi-a uitat portofelul la salon. Astfel, după 200 de metri s-a întors, iar un angajat i l-a dat direct pe fereastra maşinii. 

Conform surselor Click!, aceasta a fost prima ieşire la salon a Ginei Pistol, de când a născut, şi prima dată când a stat atât de mult timp departe de fetiţă. Dar nu-i nimic, Smiley s-a dovedit un tătic devotat şi responsabil, cei doi declarând în repetate rânduri că vor să-şi crească singuri copilul, fără bone şi ajutoare.

image
Și-a parcat mașina puțin mai departe de salon

Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți de micuța Josephine

image
Ultima ieșire la respectivul coafor fusese în februarie, înainte de a naște

„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiţei) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla”, a declarat Smiley într-un interviu pentru Mihai Morar.Pe 9 martie, atunci când a venit pe lume micuţa Josephine, artistul scria pe Instagram: „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”. 

Gina a slăbit 15 kg după naştere

Deocamdată, recăpătarea siluetei nu este o prioritate pentru Gina Pistol. Încă nu s-a apucat de sport, nici de tratamente corporale la salon. Toată îngrijirea e acasă. Foloseşte creme anticelulitice şi are o alimentaţie sănătoasă. Astfel, a reuşit să dea jos 15 kg în primele 5 săptămâni de la naştere.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni şi câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum şi nici nu cred că am voie să fac mişcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de sport”, a dezvăluit Gina pe InstaStory. Tot pe reţelele sociale le arată fanilor ce foloseşte împotriva celulitei şi cum îşi menţine elasticitatea pielii.  

image
kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi Bădălău jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg