FOTO EXCLUSIV Uite cât muncește Amalia Năstase pentru noua siluetă! Cum am surprins-o în parc

Ultima actualizare:

    Chiar dacă a revenit la silueta de altădată, Amalia Năstase face în continuare sport
Chiar dacă a revenit la silueta de altădată, Amalia Năstase face în continuare sport

Amalia Năstase (42 ani), fosta soţie a celebrului tenismen Ilie Năstase (73 ani), este un monument de ambiţie, reuşind să scape, în doar nouă luni, de exact 35 de kilograme. Dieta strictă, personalizată, şi epuizantele exerciţii fizice au ajutat-o să-şi recapete silueta de odinioară. Acum, ea îşi permite să îmbrace din nou rochiile de seară, luxoase şi sclipicioase, care îi pun în evidenţă trupul de fotomodel.

A reuşit să se subţieze vizibil, o adevărată performanţă obţinută în mai puţin de un an, însă Amalia Năstase tot nu renunţă la sport. Deunăzi, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vestita femeie de afaceri în Parcul Herăstrău, unde aproape zilnic se plimbă în ritm alert aproximativ 7 kilometri, reţetă preluată de la Irina Loghin, solista care, fie soare, fie vânt, nu renunţă la acest vechi ritual.

Amalia, într-o formă de invidiat
Amalia, într-o formă de invidiat

Echipată ca pentru sala de sport, cu o pereche de colanţi scurţi, negri şi cu un tricou portocaliu şi adidaşi la aceeaşi culoare, Amalia avea un aer relaxat. Şi are şi motive să zâmbească, mai ales că zilele trecute a făcut furori la Kanal D cu noua siluetă.

Aşa arăta înainte să înceapă regimul
Aşa arăta înainte să înceapă regimul

În dreptul fotografiei de pe platourile de filmare, în care purta o rochie mulată pe trup, ea a menţionat pe contul de Facebook: ”Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaşte înseamnă că te îmbogăţeşti? -30 de kilograme». 

Amalia Năstase are grijă de silueta ei
Amalia Năstase are grijă de silueta ei

La sfârşitul anului trecut, în decembrie, Amalia Năstase recunoştea că a pierdut lupta cu kilogramele după ce l-a născut pe mezinul familiei: „Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare”. Iată că, în iunie, la şase luni distanţă de la această declaraţie, ea a revenit pe micul ecran pentru a dezvălui reţeta- magică: “Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctorul Constantin Stan, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mănânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15. Am fost pe la diverse emisiuni de televiziune şi am povestit ce am făcut exact”.

Ea a ţinut şi o dietă  oloproteică, în care poţi mânca iepure, carne slabă de viţel, vită, file de porc slab, dar şi piept de pui sau de curcan ori peşte dorada, cod sau somon sălbatic, creveţi, cod, anşoa, ştiucă, merluciu, biban, ton, sepie, calamar, în gramaje variabile pentru fiecare pacient în parte şi la mese stabilite individual, cu medicul. La capitolul legume există o listă generoasă: anghinare, fenicul, flori de dovleac, andive, ciuperci, vinete, napi, ridichi, varză, dovlecei, roşii de salată, zucchini, ardei gras, mărar, salate, spanac, frunze de sfeclă. Medicii permit şi combinaţiile de carne şi legume.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să slăbească în timp record
Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să slăbească în timp record

Amalia Năstase a divorţat de Ilie Năstaste în 2010, după 7 ani de căsnicie şi 14 ani de relaţie. Au împreună două fiice, Emma şi Alesia.  Apoi, ea şi-a refăcut viaţa alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu (38 de ani), pe care l-a cunoscut în America, în Las Vegas, acolo unde de altfel s-au şi căsătorit civil, în 2016. La eveniment au fost prezente şi cele două fiice, Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani): „Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui“, a menţionat Amalia Năstase, la „Acces direct“(Antena 1).

Citeşte şi

Dieta strictă cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kg în nici 3 luni. «Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie»

Cum se simte Amalia Năstase după ce a slăbit 22 de kg cu dieta oloproteică. Tot ce trebuie să ştiţi despre regim

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net