FOTO EXCLUSIV Via╚Ťa Sandei ╚Ü─âranu, la 81 de ani, pe mo╚Öia de la Breaza: "Sunt deconectat─â de la ╚Ötirile negative"

18 iulie 2020
image
Casa îndrăgitei prezentatoare este plină cu lucruri încărcate de amintiri

La 81 de ani, Sanda ╚Ü─âranu, fosta crainic─â a Televiziunii Rom├óne, continu─â s─â aib─â o energie de invidiat. Dac─â iarna locuie╚Öte ├«n Bucure╚Öti, iat─â c─â, ├«n fiecare an, odat─â cu sosirea prim─âverii, aceasta ├«╚Öi mut─â re╚Öedin╚Ťa la Breaza, unde de╚Ťine o c─âsu╚Ť─â de vis. Anul acesta, mutarea ei a coincis cu pandemia ╚Öi cu starea de urgen╚Ť─â, a╚Öa c─â via╚Ťa la curte a fost ╚Öi mai apeiciat─â. Iat─â ce mai face marea doamn─â a televiziunii!

A devenit un obicei ca verile s─â ╚Öi le petreac─â la Breaza, un loc de poveste cu o cas─â superb─â, pe terasa careia odinioar─â ├«╚Öi sorbea cafea cu so╚Ťul. Sanda ╚Ü─âranu nu a renun╚Ťat la aceste r├ónduieli nici dup─â moartea so╚Ťului ei, la care a ╚Ťinut enorm. 

image
Sanda ┼ó─âranu ┼či-a petrecut toat─â vara ├«n curtea casei de la Breaza

V─âduv─â de zece ani ╚Öi sub povara v├órstei de 81 de ani, Sanda ╚Ü─âranu nu ├«nceteaz─â s─â vin─â ╚Öi acum la casa de la Breaza, unde se ├«ncarc─â cu energie ╚Öi parc─â rememoreaz─â timpul de calitate pe care ├«l avea aici, al─âturi de so╚Ťul ei. Fotografiile cu ei din tinere╚Ťe, p─âstrate la loc de cinste, o parte din lucrurile lui valoroase, precum ╚Öi cartea pe care Sanda i-a ├«nchinat-o, "Conversa╚Ťii ├«n foaier", sunt doar c├óteva dintre lucrurile care ├«i amintesc de Nicolae ╚Ü─âranu, prim solist al Teatrului de Operet─â din Bucure┼čti.

image
Sanda ┼ó─âranu ┼či-a petrecut toat─â vara ├«n curtea casei de la Breazafoto: CLICK!

Casa, construit─â ├«n 1910 ┼či cump─ârat─â de familia ei ├«n anii ÔÇś70, este ├«mprejmuit─â de o curte verde, cu g─ârdule┼úe din buxus (arbust ornamental), flori mov, iar ├«n apropiere sunt livezi mici cu pomi fructiferi. E raiul pe p─âm├ónt, aerul este curat, iar Sanda ╚Ü─âranu are propria livad─â ╚Öi gr─âdin─â din care ├«╚Öi ia fructele ╚Öi legumele.

image
Sanda ╚Ü─âranu este la fel de cochet─â, ca ├«n tinere╚Ťe

"Sunt la Breaza din mai. M─â simt foarte bine aici, sunt deconectat─â de la tot ce ├«nseamn─â ╚Ötiri negative ╚Öi am activit─â╚Ťi frumoase. La o cas─â cu curte nu prea te plictise╚Öti. Ba, din contr─â, nu ai timp s─â stai. Am f─âcut curat prin livad─â, am cur─â╚Ťat pomii. E superb aici, e p─âcat c─â nu prea mai sunt muncitori care s─â te ajute. E sezonul prunelor, al merelor, al ro╚Öiilor. M─â preg─âtesc s─â fac c├óteva conserve, ca de obicei", ne-a spus recent Sanda ╚Ü─âranu. La Breaza nu este singur─â. E vecin─â cu solista Marina Voica, a╚Öa c─â atunci c├ónd au timp liber se viziteaz─â.

image
Sanda Țăranu stă toată ziua în grădină

Sanda Țăranu a fost emblema TVR

Sanda ┼ó─âranu, una dintre figurile emblematice ale televiziunii rom├óne, s-a n─âscut pe 7 ianuarie 1939, la Bucure┼čti. A fost c─âs─âtorit─â cu Nicolae ┼ó─âranu, cunoscut tenor al Operei din Bucure┼čti. ├Än 1963, Sanda ┼ó─âranu a absolvit cursurile Institutului de Art─â Teatral─â ┼či Cinematografic─â, preg─âtindu-se pentru o carier─â de actri┼ú─â.

image
Sanda ╚Ü─âranu, ├«n tinere╚Ťe

├Än acela┼či an i se propune postul de crainic─â a Televiziunii Rom├óne, unde mai colaborase ├«n studen┼úie, la diverse emisiuni. A fost crainic─â la TVR p├ón─â la Revolu┼úie, prezent├ónd ÔÇ×TelejurnalulÔÇŁ, dar ┼či spectacole de variet─â┼úi, festivaluri ┼či programe speciale ale Televiziunii ├«n str─âin─âtate. A continuat s─â colaboreze ┼či dup─â Revolu┼úie cu Televiziunea Rom├ón─â, ca narator al emisiunii ÔÇ×TeleenciclopediaÔÇŁ, ca traduc─âtor ┼či ca realizator al emisiunii ÔÇ×Un z├ómbet pentru v├órsta a treiaÔÇŁ.

Citește și:

Tabieturile Sandei Țăranu la 78 de ani. Superba doamnă se răsfaţă, nu glumă!

Ți se rupe sufletul! Singură în izolare, Marina Voica se uită peste gard, după un vecin cu chef de vorbă

M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna