FOTO EXCLUSIV Vica Blochina, imagini prea sexy pe plajă. De ce s-au uitat toți la fundul ei de 3.000 de euro

Brigitte a știut exact cum să ridice genunchii ca să-și pună în valoare fundul
Brigitte a știut exact cum să ridice genunchii ca să-și pună în valoare fundul

Vica are succes la fani cum avea Pițurcă la suporteri pe când era antrenor la echipa națională de fotbal. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la plajă în Mamaia, într-un costum de baie extrem de sexy. Ținuta i-a scos la vedere „fundul de braziliancă”, iar câțiva tineri nu s-au mai putut abține și au vrut poze-selfie cu apetisanta lituaniancă.

Vara aceasta, Vica Blochina (44 de ani) a stat doar la mare. În iunie s-a distrat în Ibiza cu amicii ei, acum petrece doar pe Litoral, însoțită de fiul ei, Edan (12 ani) și de prietenele ei. Iată că weekendul trecut, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a ales exotismul neaoș și și-a bronzat trupul răsfățat de esteticieni în stațiunea Mamaia. A avut companie selectă: pe milionăreasa Anca Ivănescu sau „regina vinurilor”, așa cum mai este cunoscută blondina care a făcut o avere imensă din licoarea bahică, dar și pe actrița de la Teatrul de Comedie Teodora Stanciu, care a venit însoțită de Greta Margareta, o superbitate de lupoaică albă.

Vica Bochina: “Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine”

Fetele s-au cinstit cu cocktailuri, au râs, s-au pozat și și-au atras fani. Când au zărit-o pe Vica, mai multe persoane au cerut să facă un selfie cu ea. Nici nu puteai să nu o remarci pe Vica Blochina. Costumul de baie întreg i-a dezgolit fundul bombat, ca de braziliancă. Își cunoaște atuurile fizice, așa că le-a expus fără timiditate. Nu este vreo siluetă trasă prin inel, ci una apetisantă, cu operații estetice în anumite zone, pe care și le recunoaște fără nici o problemă, spre deosebire de alte vedete.


    O imagine fierbinte pe plaja din Mamaiafoto: BLITZ
O imagine fierbinte pe plaja din Mamaiafoto: BLITZ

„Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun «Eu vreau să fiu naturală». Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din «plastic». De obicei te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine nici cu operații estetice. Cât despre complexele fizice, nu îi interesează neapărat pe bărbaţi cum arăţi, ci cum eşti tu ca om. Ai celulită, eşti mai în vârstă, eşti mai plinuţă - astea sunt detalii care ne dau doar nouă femeilor bătăi de cap. Dar pe bărbaţi nu-i interesează decât cum se simt ei cu tine, dacă eşti un om vesel şi mişto. Adică nu se întâmplă niciodată să ajungi cu un bărbat în pat şi el să zică: «Nu, nu vreau pentru că eşti grăsuţă, ai dinţii strâmbi, hai, pa, la redevere!». Doar noi, femeile, ne facem griji pentru asta”, a declarat Vica Blochina pentru Click!.

În plus, vedeta a și slăbit câteva kilograme datorită unei tincturi-minune. „Merg la sala de sport de cel puţin trei ori pe săptămână, iar în parc urc scările şi le cobor. Eu trebuie să sufăr ca să arăt bine. Toată viaţa mea este o dietă drastică. Am slăbit trei kilograme în două săptămâni și m-a ajutat o tinctură naturală pe bază de cuișoare. Nu mânânc deloc dulciuri, am două mese pe zi, am renunțat la paste și la carbohidrați”, ne-a mai spus Vica Blochina.

Brigitte Năstase și Anamaria Prodan și-au operat și ele posteriorul

Trecute amândouă de 40 de ani, Brigitte Pastramă (43 de ani) și Anamaria Prodan (46 de ani) au trecut pragul medicului estetician pentru a avea trupuri fără cusur. Și-au pus implanturi mamare pentru a avea sânii ridicați și mai mari, iar pentru posterior au apelat la medicii turci, care le-au bombat fundul.

O imagine fierbinte pe plaja din Mamaia
O imagine fierbinte pe plaja din Mamaia

Cu ajutorul implantului fesier sau al grăsimii proprii, atât Brigitte, cât și Prodanca au reușit să aibă rezultatul dorit și nu s-au mai uitat la bani. Costul unei astfel de intervenții pornește de la 3.000 de euro în sus și este destul de delicată, însă rezultatul este de efect.

Citește și:

Vica Blochina a venit cu fusta de-o palmă la poarta lui Piţurcă. Sunt prieteni de dragul fiului

Vica: «Acum sunt mulţumită de fundul meu»

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png