FOTO Fata lu’ tata! Virgil Șteblea, nedezlipit de Zenaida, Adelina Pestrițu, grijulie cu amândoi. Cum s-au distrat la ZOO!


    Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au dus-o pe Zenaida la Zoofoto: Mihai Ionescu
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au dus-o pe Zenaida la Zoofoto: Mihai Ionescu

Îi vedem foarte des pe rețelele sociale, mai ales pe Instagram, acolo unde Adelina Pestrițu (33 de ani) are peste 1,4 milioane de fani, însă tot pozele reale, surprinse pe stradă, sunt cele mai frumoase și "vânate". Adelina are însă norocul să arate bine și în viața reală, nu doar în lumea virtuală, așa că nu se ferește de paparazzi. Iată cum am surprins-o la începutul acestei luni!

Soții Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea gravitează în jurul micuței cu ochi verzi, Zenaida Maria, care pe data de 3 august va împlini 2 anișori. La începutul lunii iunie, cei trei au ieșit să se relaxeze la Zoo Băneasa, grădina fiind redeschisă publicului după 15 mai, odată cu primele măsuri de relaxare de după starea de urgență. Celebra familie a avut ocazia să vadă și puii de muflon, noii locatari de la Zoo Băneasa, născuți în perioada în care publicul avea accesul interzis.

În timp ce Virgil își ținea "comoara" în brațe, strâns lipită de piept, Adelinei i-a revenit sarcina să care o geantă, un rucsac și geaca micuței. Cu părul prins, cum nu o vedeam foarte des, și cum nici nu o să o mai vedem curând, căci s-a tuns scurt, îmbrăcată cool, dar lejer, cu jeanși, geacă de piele și ciocate, Adelina a demonstrat că nu face pe diva în familie. Cei trei s-au plimbat, au văzut animalele și au petrecut o după-amiază relaxantă.

Citește și:

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg