FOTO Fetița Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer a împlinit 3 ani. Tort superb și decor de vis la petrecere


    Irina Nicolae arată senzațional la 42 de anifoto: Instagram
Irina Nicolae arată senzațional la 42 de anifoto: Instagram

Irina Nicolae, fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, au marcat cum se cuvine cea mai importantă zi din viața lor. Pe 2 februarie, fiica lor, Scarlett Maria, a împlinit 3 anișori.


    Casa s-a umplut de flori albeFoto: arhivă personală
Casa s-a umplut de flori albeFoto: arhivă personală

Căsătoriți din 2015, dar parteneri de viață din 2002, Irina Nicolae (42 de ani) și Marius Vizer (62 de ani) duc o viață luxoasă, dar discretă, la Budapesta, în capitala Ungariei. Fosta solistă a trupei ASIA a născut o fetiță pe 2 februarie 2018, iar de atunci toate atenția, grija și iubirea familiei gravitează în jurul ei. Zilele trecute, micuța Scarlett Maria a împlinit trei anișori, iar momentul a fost marcat cum se cuvine.


    Tortul micuței a fost colorat în roz și albFoto: arhivă personală
Tortul micuței a fost colorat în roz și albFoto: arhivă personală

Petrecere de vis pentru Scarlett Maria

Irina Nicolae ne-a arătat pe Instagram câteva imagini de la petrecerea dedicată fiicei ei, iar decorul, atmosfera, tortul au fost de nota 10. Și mesajul Irinei a primit aprecieri, nu doar imaginile. "În urmă cu 3 ani, cel mai mare vis al meu a devenit realitate, iar Dumnezeu mi-a trimis cel mai prețios dar, pe fiica mea! Te iubesc", a scris Irina Nicolae în dreptul fotografiilor.


    Nu au lipsit nici delicioasele prăjituri PavlovaFoto: arhivă personală
Nu au lipsit nici delicioasele prăjituri PavlovaFoto: arhivă personală

Fetița a avut un tort alb, pe care au fost așezate baloane, piese Lego și o pisică simpatică, toate din marțipan. Numele sărbătoritei era scris cu litere de mână, pe un norișor din pastă de zahăr. O mulțime de baloane roz, un pian în miniatură, prăjituri Pavlova cu cifra 3, lalele și trandafiri albi au completat decorul de poveste.


    Baloane roz și pian în miniaturăfoto: Instagram
Baloane roz și pian în miniaturăfoto: Instagram

Care este povestea numelui Scarlett Maria

Într-un interviu exclusiv despre sarcină, naștere și fetița ei, pe care îl puteți citi aici, Irina Nicolae a spus de ce a ales acest nume, care ne duce cu gândul la Scarlett O'Hara, din pelicula "Pe aripile vântului". "Am ales cu inima, aşa cum am simţit. În urmă cu foarte mulţi ani am cunoscut o fetiţă care purta acest nume şi mi-a rămas întipărit în minte şi în suflet. Al doilea nume, Maria, l-am ales după numele Fecioarei Maria, care mi-a ascultat rugăciunile şi am primit o fetiţă superbă. Când am rămas însărcinată, am ştiut că va fi fetiţă. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat", declara Irina Nicolae pentru OK! România!

Nuntă de vis la Budapesta

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer organizau o nuntă de elegantă la Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la “Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, cu vedere la celebrul Pod cu Lanţuri, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu.

Citește și:

Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere de pomină pentru fiica de un an. Ce artiști au cântat

Irina Nicolae, mesaj romantic de ziua soțului Marius Vizer. Poză emoționantă cu el și fiica lor, Scarlet Maria

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
blake lively sarcina jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi