FOTO La 73 de ani, Petre Roman începe să semene cu Arnold. Dieta, trucurile și programul sever care îl mențin tânăr

Ultima actualizare:
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă

Căsnicia cu mai tânăra Silvia Chifiriuc (48 de ani) e cea mai bună "operație estetică" pentru Petre Roman, care nu contenește să ne surprindă cu felul în care arată. La 73 de ani, fostul premier nu are nici o legătură cu imaginea unui pensionar, ba chiar aduce cu un actor de la Hollywood. Exagerat sau nu, noi ne-am gândit la Arnold Schwarzenegger (72 de ani). Ce-i drept, ne-au ajutat și pozele recente, surprinse de fotoreporterii Click!

În iulie au împlinit 11 ani de căsnicie și aproape 11 ani are și rodul iubirii lor, Petrus. Silvia Chifiriuc și Petre Roman își consumă discret mariajul și doar pozele tip paparazzi sau rarele apariții TV ne mai scot la lumină detalii din intimitatea lor. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent pe Petre Roman, primul premier postdecembrist al României (1980-1991), la o mică sesiune de shopping, prin București. Cumpărase câteva trabucuri, dar observăm că viciile nu-i dăunează grav aspectului fizic.


    Petre Roman și-a cumpărat
Petre Roman și-a cumpărat

Cum se menține tânăr Petre Roman. Are aceeași greutate de la 25 de ani

La 73 de ani, Petre Roman a rămas fidel unor trucuri care îl întineresc vizibil: își vopsește părul, nu mănâncă mult, merge la masaj, face sport și poartă haine mulate, care îi pun evidență tonusul muscular. Să nu uităm că a practicat rugby, a făcut lupte greco-romane, urcă pe munte și este un bun înotător. În anul 2000, Petre Roman, care era ministrul de Externe pe atunci, a înotat doi kilometri în Dunăre, alături de slovenul Martin Strel, care a străbătut fluviul înot, de la izvoare până la vărsare.

Petre Roman și-a cumpărat "o mână" de trabucuri
Petre Roman și-a cumpărat "o mână" de trabucuri

Legat de dieta care îl ajută să se mențină suplu, Petre Roman a făcut câteva dezvăluiri într-o emisiune TV. „Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică. Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore. Am fost sportiv din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea”, mărturisea el în emisiunea fiicei sale, Oana Roman, „Drept la țintă” (Kanal D).

Petre Roman are aceeași greutate de la 25 de ani
Petre Roman are aceeași greutate de la 25 de ani

S-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc în 2009

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Ulterior, în 2009, fostul prim-ministru s-a căsătorit cu Silvia Chirifiuc, cu care are un băiat, pe Petrus, în vârstă de 11 ani.

Petre Roman, surprins pe străzile din București
Petre Roman, surprins pe străzile din București

”Când l-am cunoscut pe Petre, el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, povestea Silvia Chifiriuc la "Acces Direct" (Antena 1).

Citește și:

EXCLUSIV Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, radiază la 48 de ani. Ținută îndrăzneață, zâmbet de femeie îndrăgostită

EXCLUSIV Theodor Stolojan, bronzat și în pas cu moda la 76 de ani! Fostul premier și-a eclipsat soția la plimbare

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net