FOTO La ce tehnică SF apelează Oana Zăvoranu ca să-şi trateze migrenele

image
Oana Zăvoranu s-a despărţit recent de AlexFOTO: Arhiva personală

Oana Zăvoranu se luptă de ani buni să scape de durerile cumplite de cap pe care le are. Pe lângă cocktailul de medicamente pe care îl ia ca să se simtă în stare să-şi desfăşoare activităţile zilnice, bruneta apelează şi la o soluţie care pentru unii pare din filmele ştiinţifico-fantastice.

Actriţa le-a mărturisit admiratorilor săi că ocazional aplează la o cască pentru a scăpa de migrene, iar pe toată durata tratamentului foloseşte şi un inhalator care o ajută să respire mai bine. 

image
Oana Zăvoranu recunoaşte că fătă tratament nu ar face faţă durerilor insuportabile de cap

"Mai am şi zile când durerile de cap incredibile datorate sinuzitei cu sindrom meningeal şi migrenele grave, moştenite de la bunica, mă fac să stau cu o cască de masaj a punctelor migrenoase, câte 30 de minute în pat şi cu un inhalator pentru deblocarea sinusurilor pentru oxigenarea corecta a creierului...Dar toate trec cu uşurinţă indiferent de cât e de greu, daca ai mintea ok şi te simţi puternic şi invincibil....vorba aceea, am trecut eu de situaţii mai delicate şi Dumnezeu nu m-a lăsat, din contră, m-a întărit!", a ascris Oana pe contul ei oficial de socializare.

Recent bruneta a fost protagonista unui nou scandal amoros. Sătulă de trecutul palestinianului Alex, Oana Zăvoranu i-a dat papucii tânărului, numai că vestea nu i-a picat deloc bine fostului iubit. Acesta a plâns în direct la tv şi a cerut-o de nevastă, în speranţa că Oana îl va ierta şi îl va primi înapoi. Bruneta este, cel puţin entru moment, o femeie singură şi disponibilă.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
foto captură video jpg
extrageri loto
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg