FOTO La ce tehnică SF apelează Oana Zăvoranu ca să-şi trateze migrenele

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu s-a despărţit recent de AlexFOTO: Arhiva personală
Oana Zăvoranu s-a despărţit recent de AlexFOTO: Arhiva personală

Oana Zăvoranu se luptă de ani buni să scape de durerile cumplite de cap pe care le are. Pe lângă cocktailul de medicamente pe care îl ia ca să se simtă în stare să-şi desfăşoare activităţile zilnice, bruneta apelează şi la o soluţie care pentru unii pare din filmele ştiinţifico-fantastice.

Actriţa le-a mărturisit admiratorilor săi că ocazional aplează la o cască pentru a scăpa de migrene, iar pe toată durata tratamentului foloseşte şi un inhalator care o ajută să respire mai bine. 

Oana Zăvoranu recunoaşte că fătă tratament nu ar face faţă durerilor insuportabile de cap
Oana Zăvoranu recunoaşte că fătă tratament nu ar face faţă durerilor insuportabile de cap

"Mai am şi zile când durerile de cap incredibile datorate sinuzitei cu sindrom meningeal şi migrenele grave, moştenite de la bunica, mă fac să stau cu o cască de masaj a punctelor migrenoase, câte 30 de minute în pat şi cu un inhalator pentru deblocarea sinusurilor pentru oxigenarea corecta a creierului...Dar toate trec cu uşurinţă indiferent de cât e de greu, daca ai mintea ok şi te simţi puternic şi invincibil....vorba aceea, am trecut eu de situaţii mai delicate şi Dumnezeu nu m-a lăsat, din contră, m-a întărit!", a ascris Oana pe contul ei oficial de socializare.

Recent bruneta a fost protagonista unui nou scandal amoros. Sătulă de trecutul palestinianului Alex, Oana Zăvoranu i-a dat papucii tânărului, numai că vestea nu i-a picat deloc bine fostului iubit. Acesta a plâns în direct la tv şi a cerut-o de nevastă, în speranţa că Oana îl va ierta şi îl va primi înapoi. Bruneta este, cel puţin entru moment, o femeie singură şi disponibilă.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net