FOTO Loredana, la concurență cu iubita lui Ristei. Cum au apărut cele două într-o emisiune TV

Ultima actualizare:
Loredana, alături de Forin Ristei și iubita lui, Naomi
Loredana, alături de Forin Ristei și iubita lui, Naomi

Loredana a intrat de o perioadă în „febra ținutelor sexy” și se pare că nu o să renunțe la acestea prea curând. Vedeta bifează toate aparițiile sale cu outfit-uri care îi pun în evidență bustul generos, dar și picioarele, optând pentru rochii sau fuste scurte în special.

Deși a fost adesea criticată de fani că nu își poartă vârsta, cântăreața având 50 de ani, aceasta demonstrează cu fiecare ținută că, de fapt, vârsta nu e cea care dictează modul în care trebuie să te îmbraci, dacă ai ce arăta.

Loredana, din ce în ce mai sexy în aparițiile sale

Diva își propune să fie mereu la concurență cu cele mai tinerele decât ea și reușește de minune. Acest lucru s-a întâmplat și în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a fost prezent și colegul ei de juriu de la „X Factor”, Florin Ristei, care a venit însoțit alături de iubita lui, Naomi Hedman, concurentă a emisiunii de voce, anterior menționate.

Loredana, sexy într-o ținută de piele
Loredana, sexy într-o ținută de piele

Puse una lângă alta, pentru a face o fotografie, Naomi și Lori par surori, chiar dacă partenera lui Ristei este mai tinerică și este și model. Interesant este și faptul că cele două par să aibă aceleași gusturi vestimentare, purtând în cadrul emsiunii două sacouri de piele (sau imitație) extrem de asemănătoare, plus alegerea pantalonilor scurți făcută de ambele.


    Loredana, sexy într-o ținută de pieleFoto: Captură Video
Loredana, sexy într-o ținută de pieleFoto: Captură Video

Loredana a atras toate privirile într-o ținută din piele, cu decolteu amplu. La topul îndrăzneț, artista a asortat pantaloni scurți din piele și cizme înalte. Ea și Ristei au cântat împreună și au participat și la mai multe joculețe ale emisiunii în care au fost prezenți, având în vedere că aceasta a fost și ediția de sărbatoare a emisiunii de pe 29 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net