FOTO Mexicanu, dus la detectorul de minciuni de cele trei femei din viaţa lui

image
Paula şi Marian au fost prezenţi "La Măruţă"

Un nou episod al scandalului dintre Marian Mexiacanu şi Paula Lincan a avut loc miercuri după-amiază în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Viaţa amoroasă a lui Marian Mexicanu este mai încurcată decât cea a actorilor din telenovelele mexicane. Marian Mexicanu şi-a acuzat fosta soţie că nu-şi lasă copiii să îl viziteze şi să vorbească cu el. "Am mesaje de la fetiţa mea în care îmi spune că nu o lasă mama ei să se vadă cu mine. În ceea ce priveşte casa eu nu o să o cedez Paulei pentru că ea vrea să o vândă, iar copiilor nu o să le rămână nimic. Eu am băgat 300.000 de euro în casa aia. Am muncit la nunţi, botezuri şi cumetrii pentru banii aştia".

image
Marian a fost la detectorul de minciuni

Paula Lincan, fosta soţie a lăutarului s-a dezlănţuit la adresa acuzelor lui Marian Mexicanu: "Vreau să se înţeleagă că nu pot să-mi forţez copilul să îşi vadă tatăl. Nu am obligat-o niciodată să facă ceva şi nu pot nici acum. Daca ea vrea să îl sune pe tatăl ei poate să o facă, dar Maria nu vrea. Eu i-am dat Anei de mâncare, i-am dat haine, am dus-o la mine în casă, am omenit-o. Ne vom lupta pentru custodia acestui copil şi voi cere consiliere psihologică pentru fetiţă, să vedem dacă este sau nu traumatizată. Tu eşti tânăr şi neliniştit. Lasă-mi mie casa, să stau acolo cu copiii mei. Te las la bordură. Nu îşi este ruşine de ce faci nesimţitule? Zi-mi câţi bani ai nevoie de zestre şi ţi-i dau, să pleci din viaţa noastră. În 25 de ani, mi-ai mâncat sănătatea, m-ai adus în mocirlă".

image
Paula a părăsit platoul de mai multe ori

Ana-Maria, actuala iubită a interpretului a dorit să nu se implice în acest scandal. "Nu mă simt vinovată de această situaţie. Ei au avut nişte probleme şi el mă vrea acum aici şi a ales. Problemele dintre ei le-au distrus căsnicia şi nu eu. Nu mă amestec deloc in relatia lui Marian cu copiii lui".

image
Ana Maria a evitat discuţia celor doi foşti soţi

Marian a dorit să îşi facă testul poligraf şi să demonstreze faptul că o iubeşte pe Ana Maria, ştiinţific. "Intenţionezi să te întorci la Paula?", "Menţii o relaţie cu Ana Maria pentru gelozia Paulei?", "Ai stat cu Gina din interes?", au fost printre întrebările la care Marian Mexicanu a răspuns. Toate răspunsurile lăutarului au fost negative şi adevărate conform testului poligraf.

image
Marian a fost la detectorul de minciuniFoto Pro Tv
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
placa Stand Up Paddle Foto: Pixabay
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png
Adrian Mutu și Alexandra Dinu
jennifer lopez jpg