FOTO Mihai Morar, naș de botez în online: „De ziua mea, am botezat pe ZOOM”

Ultima actualizare:

    Mihai Morar a botezat un copil pe ZOOMFoto: Arhivă personală
Mihai Morar a botezat un copil pe ZOOMFoto: Arhivă personală

Prezentatorul TV Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare o modalitate inedită prin intermediul căreia a creștinat un bebeluș din confortul locuinței sale, având în vedere contextul pandemiei de coronavirus. Pentru un plus de siguranță, Morar a fost naș prin intermediul aplicației ZOOM, acolo unde și elevii fac cursurile online.

Mihai Morar a anunțat recent că una dintre gemenele sale a fost testată pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a explicat că toată lumea se simte bine, inclusiv cea mică, iar momentan, nimeni din casă nu mai prezintă simptome.

El a decis însă, deși este vaccinat cu toate cele trei doze anti-COVID, și conform legii are dreptul de a ieși din casă, să se autoizoleze, pentru orice eventualitate. O perioadă va prezenta și emisiunea sa la radio tot de acasă.

Prezentatorul TV suține că nu vrea să fie purtător al coronavirusului și să îmbolnăvească și pe altcineva, așa că nici nu a mai mers la botezul la care trebuia să fie naș, cel puțin nu fizic.

Însă pentru că și-a dorit să-și respecte angajamântul și să-l creștineze pe micuț, el și soția lui s-au îmbrăcat elegant și au devenit părinți spirituali în mediul online, prin intermediul aplicației ZOOM, unde se pot face videoconferințe. De asemenea, tot acum și-a sărbătorit și ziua de naștere.

„SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE.  Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM.

Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40”, a scris Mihai Morar pe Instagram. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net