FOTO Mihai Petre și Radu Vâlcan, picnic în curte cu copiii și nevestele. Imagini pe care nu le vezi în fiecare zi

Ultima actualizare:
Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mihai Petre, pe care îl vezi în fiecare vineri, la "Românii au talent" (PRO TV), și Radu Vâlcan, care aranjează destine la "Insula iubirii" (Antena 1), nu prea mișcă în front acasă la ei, unde copiii și nevestele fac legea. Dar celor doi domni nu le displace, ba chiar știu cum să-și răsfețe persoanele dragi. Iată cum scapă de plictiseală, în izolare, în curțile lor frumoase de acasă!

"Partea bună a lucrurilor", a scris Mihai Petre în dreptul fotografiei în care apare alături de cele două fiice ale sale, Catinca (7 ani și 4 luni) și Ilinca (un an și 7 luni). Juratul de la "Românii au talent" a pus această imagine pe Instagram, îndemnându-i pe toți fanii săi să se agațe de partea bună a acestei izolări, și anume timpul petrecut alături de cei dragi. Mihai Petre a organizat acolo un picnic în toată regula, cu pătură, coș, șervete și mâncare, pentru a-și răsfăța fetele așa cum se cuvine.

În altă curte, tot plină de zâmbete și de gălăgie, în zona Pipera, îi admirăm pe Adela Popescu, Radu Vâlcan și pe cei doi năzdrăvani ai lor, Alexandru (3 ani și 10 luni) și Andrei (un an și 4 luni). Reunit cu familia după o autoizolare de 14 zile, pentru că s-a întors din Republica Dominicană, Radu Vâlcan profită acum de fiecare moment cu cei mici, chiar dacă din poze înțelegem că un moment de respiro nu strică nimănui, nici măcar lui. Curtea e plină de jucării, arată ca un picnic care nu se mai termină, iar cei mici sunt adorabili îmbrăcați în super eroi.


    Mirela Vaidafoto: instagram
Mirela Vaidafoto: instagram

Mirela Vaida își plimbă copiii cu roaba

Prezentatoarea emisiunii "Acces direct" (Antena 1) ne-a povestit într-un interviu recent cum e viața în izolare cu trei copii, în vila de la Snagov, vecină cu pădurea. Iar pe Instagram ne-a încântat cu o poză haioasă, în care își plimbă copiii cu roaba. Pe ei îi distrează, pe ea o ajută să se mențină în formă.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Cum arată acum viața Simonei Gherghe: "Va fi un Paște atipic!". Poze adorabile cu cei mici

Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană și intră în izolare: "Iubire, ne vedem peste două săptămâni"

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net