FOTO Mirabela Dauer se îmbracă precum o puștoaică la 73 de ani! Uite ce bine îi stă!

Ultima actualizare:

    Mirabela Dauerfoto: Instagram
Mirabela Dauerfoto: Instagram

Mirabela Dauer vrea să păcălească vârsta cu orice preț. Artista ne arată că are sufletul tânăr, iar ținutele pe care le poartă în particular îi șad foarte bine. Chiar dacă se află la vârsta a treia, Mirabela Dauer (73 ani) dă dovadă că are spiritul tânăr.

Acest lucru se observă ușor și din stilul vestimentar pe care îl adoptă. Dacă pe scenă mai îmbracă haine de la Liza Panait, în viața de zi cu zi, îndrăgita interpretă, care a trecut pe lângă moarte acum 2 ani, când i s-a extirpat un rinichi, poartă haine sport, aidoma adolescenților, iar acest stil o prinde foarte bine.

Mira, cum îi spun prietenii, pune pe ea mai mult haine largi din denim, tricouri sau alte ținute sport, care o fac mai tânără și mai degajată. Cele mai multe piese vestimentare sunt cumpărate din vacanțele și turneele pe care le-a efectuat peste hotare, în special din Germania și America. De când cu pandemia de coronavirus, Mirabela stă mai mult pe acasă și nu iese decât dacă are ceva important de rezolvat sau facturi de plătit.   

Citește și:

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească: "Îmi alesesem și mănăstirea". De ce s-a botezat abia la 49 de ani

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre fiul pe care nu l-a văzut 20 de ani: "Am fost cu sufletul alături de el, dar nu vreau să agit apele"

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net