FOTO Nick Rădoi şi iubita lui, amor în cada de pe balcon

vila california jpeg
Nick Rădoi şi iubita

A plecat la 19 ani din Caransebeş, doar cu hainele de pe el, iar acum, după aproape trei decenii petrecute în SUA, Nick Rădoi are milioane de dolari în cont, bijuterii scumpe, 16 maşini de lux şi mai multe proprietăţi. Pe scurt, e o adevărată partidă. Click! vă prezintă casa afaceristului din buza Oceanului Pacific, acolo unde acesta şi-a invitat logodnica, pe Mădălina Apostol.

Nick Rădoi (52 de ani) a copilărit într-o casă din chirpici dar, după o muncă titanică pe “Pământul făgăduinţei”, el îşi poate permite o viaţă de huzur, într-o casă somptuoasă din America.

image
Aşa arată interiorul vilei de lux din Puerto Vallarta, Mexic

Dar averea nu a făcut-o bătând din palme, dimpotrivă, abia dacă avea timp, în tinereţe, să pună capul pe pernă.

image
Pentru decoraţiuni, Nick Rădoi a preferat roşu, culoarea pasiunii

Noaptea făcea gogoşi, iar ziua lucra la îmbinări metalice pentru case. A lucrat şi ca şofer de camion, apoi şi-a făcut propria afacere, cu tiruri. În prezent, Rădoi are o avere de 30 de milioane de dolari, iar vila lui din California este estimată la 7 milioane de dolari, lux în care, de-a lungul vremii, au fost găzduite două amice de-ale lui, Anda Adam şi Anamaria Ferenţ.

image
Pentru decoraţiuni, Nick Rădoi a preferat roşu, culoarea pasiunii

Are o avere de 30 de milioane de dolari

Dar, pentru că Nick nu agreează ideea de a se caza la hotel atunci când pleacă în vacanţă, el şi-a mai cumpărat, în Mexic, mai exact în staţiunea exotică Puerto Vallarta, şi un penthouse cu vedere la Oceanul Pacific. Pentru un astfel de imobil, care oferă o privelişte magică, milionarii nu se sfiesc să scoată bani grei din buzunar, aşa că nici românul nostru putred de bogat nu s-a zgârcit la bani când şi-a pus în cap să o achiziţioneze.

image
În balconul cu vedere la ocean există un jacuzzi pentru clipe romantice

Spaţiosul apartament este decorat cu bun-gust, la sfaturile unui specialist, care a  ales un mobilier din lemn masiv şi canapele din piele roşie - culoarea iubirii.  Pe terasă a fost amenajat şi un jacuzzi - mai pe româneşte, o ditamai cada, numai bun pentru cei doi porumbei să-şi facă de cap zilele acestea, când petrec o vacanţă romantică.  Mădălina este fascinată de frumuseţea acestei case, a cărei stăpână va deveni, anul viitor, când ea şi Nick Rădoi îşi vor oficializa relaţia.

Vila din California e evaluată la 7 milioane de dolari

Situată în Huntington Beach, California, reşedinţa lui Nick Rădoi concurează cu brio vilele de cinci stele ale vedetelor din zonă. Dotată cu 20 de camere mobilate luxos, cu un teatru, cazinou, piscină imensă şi curte cât un parc, vila respectivă este pe cât de exclusivistă, pe atât de costisitoare. Nick Rădoi ne-a spus că numai factura lunară la curent ajunge la suma de 3.000 $. Evaluată la 7 milioane de dolari, reşedinţa respectivă este “vânată” de publicaţii de prestigiu de peste Ocean pentru şedinţe foto cu diverse fotomodele şi vedete.

image

Vezi mai jos o GALERIE în exclusivitate!

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
politia drone jpg
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png