FOTO Nu se mai ascunde! Iulia Albu, într-o ipostază tandră cu iubitul

Iulia Albu și-a petrecut Revelionul în brațele iubitului ei, Mike
Iulia Albu și-a petrecut Revelionul în brațele iubitului ei, Mike

Se pare că pentru Iulia Albu și iubitul acesteia, Mike, 2019 este anul asumării! Deși cei doi au fost adesea văzuți împreună și au confirmat relația pe care o au, partenerii au fost puțin cam zgârciți în ceea ce privește pozele de cuplu, în anul care tocmai a trecut. Iată însă că seara dintre ani a produs o schimbare atât în sufletele celor doi îndrăgostiți, cât și pe rețelele de socializare, dovadă că a apărut în mediul online o imagine în care aceștia s-au afișat într-o ipostază tandră.

Iulia Albu a început noul an cum se poate mai bine, în brațele iubitului ei. După despărțirea de Mihai Albu, care a culminat cu un divorț, Iulia Albu este din nou împlinită pe plan sentimental. Vedeta și-a refăcut viața alături de Mike, „un cetățean străin”, așa cum fostul ei soț îl descrie pe acesta. Dacă până în prezent fashion editorul a ales doar să vorbească despre iubitul ei, iată că odată cu venirea noului an aceasta a decis să publice și o fotografie cu cel cu care are o relație serioasă de ceva vreme.

Iulia Albu, fotografie romantică alături de Mike, iubitul ei

Acesta se numește Mike, locuiește în Londra, și se pare că pe lângă iubit, îi este acesteia și partener de afaceri. Iulia Albu a petrecut seara dintre ani alături de partenerul ei, împărtășind cu fanii, în premieră pe rețelele de socializare, momentele frumoase trăite alături de acesta. În descrierea imaginii Iulia a adăugat o inimioară, ca simbol pentru iubirea ce i-o poartă partenerului ei. Din căsnicia cu Mihai Albu, Iulia are o fetiță, pe nume Mikaela.


    Iulia Albu și-a petrecut Revelionul în brațele iubitului ei, Mike Foto Instagram
Iulia Albu și-a petrecut Revelionul în brațele iubitului ei, Mike Foto Instagram

„Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârnește foarte tare. Am o relație în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Timpul liber mi-l petrec împreună cu fetița mea, Mikaela, familia mea și iubitul. Cu toate ca nu am mult timp liber, gasesc timp pentru că, de doua ori pe săptămână, merg la patinoar și la echitație, împreună cu fiica mea. Incerc să combin cariera mea și timpul dedicat familiei, în așa fel incât nicio parte să nu aibă de suferit”, a declarat Iulia Albu în urmă cu ceva vreme, potrivit Verdict.ro.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg