FOTO Nuami Dinescu, în lacrimi! Care este motivul tristeţii

image
Nuami Dinescu şi-a amintit cu tristeţe despre cel pe care l-a pierdut de curând

Îndrăgita actriţă e înlăcrimată şi trăieşte o durere fără margini. Nuami Dinescu (52 de ani), recunoscută drept "Tanţa" de pe vremea când lucra alături de Teo Trandafir, a pierdut, de curând, una dintre fiinţele cele mai dragi sufletului ei.

Şi-a pierdut bunicul pe care îl iubea la nebunie! De curând, actriţa a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri emoţionante despre cel care a fost Grigore.

image
Nuami Dinescu şi-a amintit cu tristeţe despre cel pe care l-a pierdut de curândFoto: Arhivă personală

“In cartea mea «Eu nu sunt Tanţa» e un capitol dedicat unora dintre oamenii cei mai dragi din viaţa mea, prietenii mei de la Meseşeni... Ieri (n.r. 12 ianuarie), bunicul a plecat, dar în urma lui a lăsat lumină şi iubire, a lăsat copii buni şi urme de dragoste greu de găsit altundeva. Nu am putut să fiu fizic acolo, dar inima mea nu a mai plecat din livada lui de mere şi din curtea Liviei...”, a scris actriţa nostalgică, pe reţeaua de socializare.

"Fosta Tanţa" alias Nuami Dinescu

Născută în anul 1962, în oraşul Pucioasa din judeţul Dâmboviţa, Nuami Dinescu şi-a început cariera în actorie la Teatrul de Stat din Reşiţa, în 1986. Un an mai târziu a ajuns la Teatrul Muzical din Braşov, ca apoi să interpreteze pe scenele din Craiova, la Teatrul Liric şi la Teatrul de Păpuşi. Din 1997, a interpretat roluri precum Vaznetova în „Inimă de câine” de Mikhail Bulgakov sau şefa de bordel din „Cafeaua domnului ministru” de Horia Gârbea. In faţa camerelor de filmat a ajuns în 2001, când a intrat în pielea personajului Tanţa, alături de Teo Trandafir. I-a dat viaţă acestui personaj timp de şapte ani.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Loredana Zainea jpg
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg