FOTO Oana Sârbu, din nou pe băncile şcolii

Ultima actualizare:
După 28 de ani, vedeta îmbracă din nou sarafanul de elevă
După 28 de ani, vedeta îmbracă din nou sarafanul de elevă

După 28 de ani, vedeta îmbracă sarafanul de elevă, la "Cronica Cârcotaşilor". Oana Sârbu a filmat pentru îndrăgita emisiune, alături de echipa care a revenit în forţă în noul sezon.

Seria de filme pentru adolescenţi, “Liceenii”, merita o continuare! Tocmai de aceea, echipa "Cronicii" a invitat-o pe Oana Sârbu să reinterpreteze personajul care a consacrat-o în lumea filmului. Astfel, Dana va reveni pe ecrane, cele mici, de această dată, alături de Mihai, Ionică şi Socrate, într-o continuare mai tare decât cele pentru “Matrix” sau “Războiul Stelelor”!


    După 28 de ani, vedeta îmbracă din nou sarafanul de elevăFoto: Prima TV
După 28 de ani, vedeta îmbracă din nou sarafanul de elevăFoto: Prima TV

“Este uluitor că, după atâta timp, seria cu Liceenii continuă! Mă simt onorată că am primit invitaţia de a colabora cu echipa Cronicii!”, a spus, entuziasmată, Oana Sârbu. Vedeta consideră că scenele jucate alături de Alex Bogdan, Orlando Ivan şi Puştiu’ merită repetate: “M-am simţit bine în sarafanul de liceu şi unii zic că n-ar fi vreo diferenţă între Dana de acum şi cea de mai ieri, deşi eu zic că e. Un lucru e sigur, aş juca oricând acest personaj!”. a adăugat Oana Sârbu.

Ediţia de miercuri, 15 octombrie, a "Cronicii Cârcotaşilor", va fi una cu adevărat specială, pentru că în platou vine şi Loredana! Ce va cânta şi cum va decurge întâlnirea Danei cu Mihai în continuarea seriei “Liceenii”, vedeţi miercuri, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
suri cruise BUNA jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png