FOTO: Poză de album cu solista care cântă melodia cu același nume

image
Solista a devenit cunoscută datorită melodiei „Poză de album” pe care o interpretează în duet cu Vescanfoto: arhiva personală

Anul trecut a fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai buni pentru interpreta hitului „Poză de album”. Solista care cântă împreună cu Vescan „a rupt” topurile din România şi a devenit în doar câteva luni una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste din showbiz-ul românesc. În curând revine cu noutăți...

A ajuns peste noapte o solistă de succes, după lansarea melodiei „Poză de album”. Acum, Mellina (27 de ani) a lansat o altă poză de album, una în adevăratul sens al cuvântului. Frumoasa artistă a publicat pe un site de socializare o imagine în care îi vedem chipul frumos şi zâmbetul gingaş din copilărie.

image
Mellina, așa cum arăta la doar câțiva anișori

Cu această ocazie, solista a anunțat că pregătește noutăți muzicale. După succesul înregistrat cu hit-ul „Poză de album”, care a fost vizualizat de peste 20 milioane de ori pe YouTube şi, mai mult decât atât, a fost pe primul loc în topurile posturilor de radio și tv, acum Mellina se pregăteşte de lansarea unui noi piese. Anunţul a fost făcut de casa de discuri a artistei, Mango Records: „Viitorul single Mellina Official este aproape gata şi sună woooow!!! Abia aşteptăm să ascultaţi piesa”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii casei de discuri a artistei.

Cine e Mellina?

În copilărie, Mădălina Dumitru alias Mellina se juca cu chitara tatălui şi acum a ajuns să-şi compună singură piesele, dar creează melodii şi pentru alți artişti din ţară sau străinătate. A terminat Şcoala Populară de Arte, secţia Canto Muzică Uşoara, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. Însă, adevăratul contact serios cu muzica s-a produs în 2011, odată cu lansarea pieselor „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Mellina e şi printre puţinele producătoare/compozitoare din România. Artista a compus piese pentru artişti atât din ţară, cât şi din străinătate, precum Robin DeVille  – „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia), Zelish – „I Won’t Give Up” și „Forever You & Me” şi Anca – „1.000 de motive”. De asemenea, a compus şi coprodus piesa „We Are One”, interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison România 2013.

Cu melodia asta a ajuns nr. 1 în topurile muzicale

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
simley si marius jpeg
rafila jpg
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
Maria Zaharova FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg