FOTO Raluca Tănase, gest emoționant pentru părinți: "Au avut nevoie să fiu cu ei, pentru ei"

Ultima actualizare:

    Raluca și Denisa Tănase, în Dubaifoto: Instagram
Raluca și Denisa Tănase, în Dubaifoto: Instagram

Surorile Bambi, Raluca (35 ani) și Denisa Tănase (33 ani), care au devenit femei de afaceri și au adus pe piață o gamă largă de cosmetice de lux, stau bine la capitolul plimbări pe timp de pandemie. A recunoscut acest lucru chiar Raluca, pe pagina ei de Instagram, acolo unde spunea că este un paradox că a lăsat frica deoparte, și a călătorit pe timp de criză mai mult decât o făcea înainte!

Deși Anul Nou le-a prins pe surorile Bambi în Dubai, acolo unde Denisa, inițiatoarea afacerii cu parfumuri, a achiziționat deja două apartamente pe plajă, la întoarcerea în țară, Raluca nu a zăbovit prea mult, căci s-a și întors în Emirate. De această dată la brațul părinților săi, pentru că, împreună cu Denisa, i-au făcut un cadou aniversar mamei lor. Astfel, cu ocazia de naștere a mamei sale, Raluca a fost cea care și-a însoțit părinții în Dubai. Și s-a simțit din nou ca în copilărie, după cum a mărturisit public, la finalul sejurului.

“Jurnal de final de vacanță cu părinții. Mulți m-au întrebat de ce am mers cu ei. Pentru că au avut nevoie să fiu cu ei, pentru ei. Pentru că deși ne clădim propiul drum în viață, separat de familia în care creștem, măcar din când în când să le mai aducem și astfel de bucurii. Cum a fost? M-am trezit devreme, ca să prindem soarele de dimineață, am respectat orele de masă, am fost certată deseori că nu mănânc tot și…am avut toate hainele călcate”, a postat Raluca pe social media. Atât Denisa Tănase, cât și Raluca, sora ei mai mare, au o relație extrem de apropiată cu părinții lor, Nelu și Vivi Tănase.    

Citește și:

Rămasă fără concerte, Denisa Tănase a avut o idee inedită pentru afacerea cu parfumuri. E prima care face asta în ţară

EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net