FOTO Raluca Tănase, gest emoționant pentru părinți: "Au avut nevoie să fiu cu ei, pentru ei"


    Raluca și Denisa Tănase, în Dubaifoto: Instagram
Raluca și Denisa Tănase, în Dubaifoto: Instagram

Surorile Bambi, Raluca (35 ani) și Denisa Tănase (33 ani), care au devenit femei de afaceri și au adus pe piață o gamă largă de cosmetice de lux, stau bine la capitolul plimbări pe timp de pandemie. A recunoscut acest lucru chiar Raluca, pe pagina ei de Instagram, acolo unde spunea că este un paradox că a lăsat frica deoparte, și a călătorit pe timp de criză mai mult decât o făcea înainte!

Deși Anul Nou le-a prins pe surorile Bambi în Dubai, acolo unde Denisa, inițiatoarea afacerii cu parfumuri, a achiziționat deja două apartamente pe plajă, la întoarcerea în țară, Raluca nu a zăbovit prea mult, căci s-a și întors în Emirate. De această dată la brațul părinților săi, pentru că, împreună cu Denisa, i-au făcut un cadou aniversar mamei lor. Astfel, cu ocazia de naștere a mamei sale, Raluca a fost cea care și-a însoțit părinții în Dubai. Și s-a simțit din nou ca în copilărie, după cum a mărturisit public, la finalul sejurului.

“Jurnal de final de vacanță cu părinții. Mulți m-au întrebat de ce am mers cu ei. Pentru că au avut nevoie să fiu cu ei, pentru ei. Pentru că deși ne clădim propiul drum în viață, separat de familia în care creștem, măcar din când în când să le mai aducem și astfel de bucurii. Cum a fost? M-am trezit devreme, ca să prindem soarele de dimineață, am respectat orele de masă, am fost certată deseori că nu mănânc tot și…am avut toate hainele călcate”, a postat Raluca pe social media. Atât Denisa Tănase, cât și Raluca, sora ei mai mare, au o relație extrem de apropiată cu părinții lor, Nelu și Vivi Tănase.    

Citește și:

Rămasă fără concerte, Denisa Tănase a avut o idee inedită pentru afacerea cu parfumuri. E prima care face asta în ţară

EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cosmin selesiB jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png