FOTO Raluca Zenga, în ziua cununiei cu Walter. Modul inedit în care s-au cunoscut cei doi poate fi subiect de film

6 octombrie 2020
image
Walter și Raluca Zenga s-au căsătorit în mai 2005foto: Mediafax

Povestea de iubire dintre Walter și Raluca Zenga s-a încheiat. Nu mai sunt iubiți, soți, sunt doar părinți pentru cei doi copii minunați pe care îi au, Walter Junior și Samira. După o relație de 17 ani și o căsnicie de 15 au rămas amintiri pentru o viață și poze care astăzi dor. Iată ce fericiți erau în ziua cununiei lor, în mai 2005!

Divorțul dintre Walter Zenga (60 de ani) și Raluca Zenga (37 de ani), fostă Rebedea, este clar. Prietenii cuplului au confirmat despărțirea pentru Click!, mai ales că zvonurile acestui final amoros apăruseră încă din luna august. ”El s-a mutat din vila în care locuiau împreună în Dubai, într-un apartament închiriat. Distanța și-a spus cuvântul. Nu se mai poate salva nimic din ce a fost între Walter și Raluca”, ne-a spus un apropiat al cuplului. 

image
Walter și Raluca Zenga, în ziua cununiei civile

Walter și Raluca Zenga au fcut cununia civilă în mai 2005

În luna mai au împlinit 15 ani de căsătorie, nunta de cristal cum se spune în popor, însă iată că protagoniștii și-au pierdut strălucirea pe care le-am văzut-o la cununia civilă, în mai 2005, când jurnaliștii și fotoreporterii s-au călcat în picioare la Starea Civilă de la Primăria Sectorului 1. Raluca ne-a atras atunci atenția cu rochia verde-smarald și cu machiajul verde-turcoaz, care contrasta puternic cu părul blond. El avea aerul unui italiano vero și privirea unui bărbat îndrăgostit. Erau frumoși.

image
Walter și Raluca Zenga s-au cunoscut în aeroport

Walter Zenga, la vremea aceea antrenorul echipei Steaua București, era îndrăgosit-lulea de o blondă suavă, pe numele ei din buletin Raluca Rebedea. Fostul mare portar al Italiei şi al lui Inter Milano și-a cunoscut viitoarea soție într-un mod inedit, iar ceea ce a urmat poate fi scenariul unui film romantic.

Walter Zenga au fost împreună 17 ani, dintre care 15, căsătoriți jpeg
Walter Zenga au fost împreună 17 ani, dintre care 15, căsătoriți

Probabil puţini îşi aduc aminte cum a început idilia Ralucăi cu Walter. Cei doi s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Ei au călătorit cu acelaşi avion şi în timpul zborului s-a înfiripat şi povestea lor. Idila dintre Raluca şi Walter Zenga a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Doi ani mai târziu au făcut cununia civilă. Iată ce povesteau chiar ei, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV!

„I-am dat numărul de telefon și i-am spus să mă sune”, a spus Walter Zenga. „Am sunat a doua zi”, l-a completat Raluca. Walter Zenga a ținut să o corecteze pe soția sa: „Nu, mi-a trimis mesaj imediat…”. „A fost un mesaj haios. Blondă necunoscută din avion caut antrenor… era ca un anuț matrimonial. L-a amuzat. Și a doua zi am ieșit la restaurant".

Citește și:

Walter și Raluca Zenga divorțează după 15 ani de căsnicie. "Nu se mai poate salva nimic". Culisele despărțirii

EXCLUSIV Despărțiți de coronavirus. Walter Zenga, calvar în Italia, departe de familie: "Îmi este teamă de tot"

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png