FOTO Răzvan a rămas singur, Dani e la un pas de nuntă. Cum a sărbătorit Oțil doi ani de relație cu Gabriela Prisăcariu

image
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Antena 1, sunt prieteni de ani buni, însă nu prea se „sincronizează” în amor. Dacă Dani Oţil sărbătoreşte relaţia cu Gabriela Prisăcariu, colegul său tocmai ce a anunţat că s-a despărţit de Lidia Buble. 

Simpaticii prezentatori de dimineaţă de la Antena 1 nu s-au sincronizat niciodată să fie şi ei fericiţi în acelaşi timp. Când Răzvan Simion (39 de ani) era însurat, Dani Oţil (39 de ani) era mai mult singur şi zbura din floare în floare. Apoi când Răzvan a început să se vadă cu Lidia Buble, Dani își căuta partenera potrivită, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Acum, acesta din urmă e logodit cu frumoasa Gabriela Prisăcariu (26 de ani), iar prietenul Răzvan tocmai s-a despărțit de Lidia.

image
Dani și iubita merg la cumpărături împreună

Perioada de izolare i-a prins împreună pe Dani și pe Gabriela, iar recent au împlinit şi doi ani de relaţie. Cei doi au avut parte de un weekend romantic, când au fost împreună şi au petrecut ca doi îndrăgostiţi. Vinerea trecută, Dani, iubita şi încă un prieten s-au pregătit să plece în weekendul prelungit de Rusalii. Cei trei au plecat de la restaurantul matinalului, şi au mers la un service auto din zona Piaţa Presei.  Aici au schimbat maşina, au lăsat maşina lui Dani şi au luat un BMW X5. Prietenul care-i însoţea s-a ocupat să mute bagajele din portbagaj, nişte cutii cu vin şi lădiţe cu provizii pentru weekend. 

image
Dani și iubita merg la cumpărături împreună

Gabriela era îmbrăcată într-o rochiţă albă cu imprimeuri florale, iar Dani purta un tricou şi pantaloni scurţi, la care asortase o pereche de şosete colorate. Cât au stat prin curtea service-ului, Gabriela l-a luat, la un moment dat, pe Dani de gât, diferenţa de înălţime dintre ei fiind vizibilă! Însă așa e când ai picioare interminabile, de fotomodel.

Dani și Gabriela au marcat cei doi ani de iubire și cu umorul lor caracteristic. Cu ocazia aniversării, Gabriela a vrut să îi facă o surpriză prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, așa că i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare în forma cifrei doi. "La mulți ani! Ești bucuros?", l-a întrebat Gabriela pe Dani. „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație”, a răspuns prezentatorul TV, în stilul caracteristic plin de umor. Reația lor se pare că merge foarte bine, iar Dani Oțil a făcut acum ceva timp marele pas și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

image

Citeşte şi 

Lidia Buble, Răzvan Simion, părinții ei, fosta lui soție, 5 ani de ostilitate. Problemele care le-au distrus iubirea

Ce mult au pătimit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan Simion 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
vreme rece de toamna
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png