FOTO Reacții dure după ce Anda Adam și-a parcat bolidul de 150.000 de euro pe două locuri pentru cei cu dizabilități

Ultima actualizare:

    Așa arăta mașina Andei Adam înainte să fie colantatăfoto: Instagram
Așa arăta mașina Andei Adam înainte să fie colantatăfoto: Instagram

Pe grupul de Facebook intitulat „Polițiștii au umor” a apărut o imagine în care un BMW a fost fotografiat parcat nu pe unul, ci pe două locuri destinate persoanelor cu dizabiltăți.

Fotografia a devenit la scurt timp virală și a fost identificată rapid și persoana care a și-a lăsat automobilul parcat neregulamentar în parcarea subterană.

Modelul țipător al mașinii nu a fost deloc greu de identificat, mașina aparținându-i Andei Adam, care a fost mustrată de admiratorii săi pentri gestul făcut.

„Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște shoping-uri, a lăsat-o și ea așa, în punctul mort", este mesajul care însoțește imaginea publicată pe pagină de Facebook „Polițiștii au umor”.

Cântăreața a ținut ulterior să-și motiveze decizia, după ce a explicat că a tot fost „înjurată” pe paginile ei din mediul online. 

Anda Adam a susținut că a parcat astfel întrucât era seară târziu, cu puțin timp înainte de închiderea mall-ului, și a considerat că nu mai incomodează pe nimeni parcand pe locurile rezolvate persoanelor cu dizabilități. Totuși, internauții nu s-au lăsat impresionați de explicații și comentariile critice la adresa posesoarei autoturismului au curs unul după altul.

Explicațiile Andei Adam

„Mi-am "permis" sa parchez asa pentru ca era ora inchiderii, ca atare refuz sa cred ca mai venea cineva cu dezabilitati la vreun shopping pentru 15 minute!

Dupa cum se vede si in poza, in acea zona mai erau cel putin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina.

La urcarea in masina, cu copilul langa mine, am fost injurata in ultimul hal, facuta proasta si "certata" de o "domnisoara" cu palarie neagra in cap stilul "vama veche", ca data viitoare sa parchez cum trebuie, nu ca "PROASTA" ... citez.

Probabil acesta "epava" este una din acest grup sau din alt grup similar si vazand postarea si fiind in sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, ca daca nu stiati, exista "una cu palarie" care este justitiara parcarilor din mall"!Daca citesti acest mesaj "palariato", afla ca am scos masina si am venit dupa tine, dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit, ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu!", a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook.

Potrivit presei mondene, mașina, un BMW i8, a fost achiziționată de artistă în primăvară. Ulterior, într-un studio profesionist, mașina a fost colantată așa încât acum are un background negru mat, cu o grafică ce reprezintă desene abstracte. 150.000 de euro ar fi costat bolidul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net