FOTO Sandra Izba┼ča, apari┼úie spectaculoas─â la "Danseaz─â printre stele"

Juriul "Danseaz─â perintre Stele" jpeg
Juriul "Danseaz─â perintre Stele"

Sandra Izbașa și Petrișor Ruge au debutat în concurs cu un dans cha-cha care a fost foarte apreciat de public, însă cu unele observaţii din partea lui Mihai Petre.

Sandra Izba╚Öa ╚Öi Petri╚Öor Ruge au fost extrem de energici ┼či au primit aplauze din partea celor din public. Juratul Mihai Petre a avut unele observa┼úii pentru fosta gimnast─â: "Sandra din p─âcate ai pierdut ritmul, a fost o versiune mai modern─â de cha-cha ┼či ai avut unele probleme". Jojo nu a fost de acord cu cele spuse de Mihai Petre: " A┼úi fost efervescen┼úi, explozivi, mi-a┼úi creat chef de o petrecere. ├«mi place de voi ┼či cred c─â o s─â face┼úi lucruri minunate ├«mpreun─â".  Cei doi au str├óns 16 puncte din partea juriului.

image
Sandra Izbașa și Petrișor RugeFoto Antena 1

Concursul "Danseaz─â printre stele" de la Antena 1 se desf─â┼čoar─â dup─â reguli destul de simple. Echipele sunt formate dintr-o vedet─â ┼či un coregraf care trebuie s─â danseze ├«mpreun─â. Cele 12 perechi sunt notate de juriu ┼či votate de c─âtre public, iar din clasamentul creat, ultimele perechi intr─â la baraj unde sunt pasibile de eliminare. Premiul cel mare este de 50.000 de euro. Juriul competi┼úiei este format din dansatorii Mihai Petre ┼či Igor Munteanu ┼či Jojo, iar emisiunea este prezentat─â de Horia Brenciu, Victor Slav ┼či Lili Sandu.

image
Sandra Izbașa și Petrișor Ruge
charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png