FOTO Scandal monstruos! Vica Blochina, dată în judecată și făcută praf pentru defăimare


    Vica BlochinaFoto: Facebook
Vica BlochinaFoto: Facebook

Premieră în showbizul nostru! Adina Alberts, cunoscută drept chirurgul estetician al vedetelor, i-a cerut blondei o despăgubire de aproximativ 450.000 €, după ce aceasta a calomniat-o în continuu timp de 2 ani.

A fost conflictul anului 2012! Vica Blochina a apelat la Adina Alberts pentru a-și pune silicoane, apoi a acuzat-o de malpraxis și că i-ar fi distrus sânii. Se pare că scandalul de atunci se întoarce împotriva fostei balerine, iar medicul vrea să o lase săracă lipită pentru defăimarea imaginii publice.

Vica Blochina, implanturi sâni, înainte-după
Vica Blochina, implanturi sâni, înainte-după

"Astăzi am dat-o în judecată pe Vica Blochina. Vreau ca toată lumea să înțeleagă faptul că nu poți să arunci niște cuvinte, să defăimezi o persoană și apoi să scapi nepedepsită. Eu îi voi cere ei doar o mică parte din daunele pe care mi le-a provocat. Pentru toate calomniile ei, îi cer fix 441.000 de euro. Asta reprezintă o mică parte din deserviciile pe care ea mi le-a adus în acești doi ani de zile, de atacuri continue la TV. Niciun pacient nu trece pragul unui estetician decât dacă are încredere în el. Eu nu aș fi făcut asta dacă nu mă împingeau de la spate pacienții mei, cei de care am grijă zi de zi. Ei îmi spuneau că trebuie să o dau în judecată pentru ce mi-a făcut. Eu vă spun că ea, dacă tot mă acuză de malpraxis, trebuia să meargă la Colegiul Medicilor, să facă o reclamație, să primească un raspuns și apoi să iasă în presă și să arunce cu noroi. Eu am practicat aceasta meserie cu mare pasiune și cu mare dăruire, nu pentru bani. Am iubit enorm această meserie și din cauza ei am intrat într-un club pentru prima dată la 38 de ani. Ce a pățit ea este rezultatul nerespectării a cinci indicații post-operatorii. Erau șase lucruri de făcut, iar ea nu a făcut cinci dintre ele. Eu nu vreau ca cineva să își bată joc de munca mea", a mărturisit Adina Alberts pentru Kanal D.

Firul de păr pentru Vica o acuză pe Adina
Firul de păr pentru Vica o acuză pe Adina

Chirurgul estetician a dezvăluit pas cu pas greselile făcute Vica și cum aceasta este vinovată în totalitate pentru ce a pățit în urmă cu doi ani. "La 14 zile de la operație, ea se ducea la emisiuni televizate fără să poarte bustiera aceea specială pentru acest lucru. A înotat la numai trei săptămâni după operație, ceea ce este strict interzis. Ea a primit de la mine toate indicațiile cu privire la îngrijirea post-operatorie. Nu puteam să o sun zilnic și să o intreb dacă respectă indicațiile sau nu. E de datoria ei să facă asta. Ea trebuia să poarte bustiera timp de 8 săptămâni, iar timp de șase luni, nu avea voie să facă niciun fel de mișcare bruscă", a adăugat Adina Alberts la Kanal D.

De asemenea, medicul a oferit explicații pentru firele de păr despre care Vica a spus ca ar fi fost uitate în urma operației de mărire a sânilor. "În luna iulie 2012, atunci când eu i-am facut Vicăi ultimul control, ea nu avea niciun fir în sân și nicio problemă. Ea avea altă problemă, făcuse o plesnitură și urma să vină la mine ca să refacem o sutură. Am făcut-o după 10 zile, atunci când Vica și-a adus aminte să treacă pe la mine pe la cabinet. Apoi, în loc să vină după 14 zile ca să scoată firele, ea a apărut după 20, apoi iar a dispărut. Atunci când a venit, i-am scos firele și eu știu că fac bine ceea ce fac. De unde a prezentat ea imaginile cu acel fir, nu știu. Când a plecat de la mine din cabinet, nu avea niciun fir", a concluzionat Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts
Dr. Adina Alberts

Se pare ca acestea au fost motivele care au impins-o pe Adina Alberts sa recurga la o actiune in justitie. "Pentru toate calomniile ei ii cer 441.000 de euro. Asta reprezinta o mica parte din deserviciile pe care ea mi le-a adus in acesti doi ani de zile, de atacuri continue la TV. Niciun pacient nu trece pragul unui estetician decat daca are incredere in el. Eu nu as fi facut asta daca nu ma impingeau de la spate pacientii mei, cei de care am grija zi de zi. Ei imi spuneau ca trebuie sa o dau in judecata pentru ce mi-a facut", a explicat medicul estetician.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg