FOTO Şi-au tăiat nasul şi şi-au umflat «boticul», care acum stă să explodeze. Click! îți arată în ce hal s-au „distrus” Andreea Tonciu, Loredana Chivu și Margherita de la Clejani

simeon stalpnicul png

Şi-au făcut-o cu mâna lor sau, mai bine zis, cu mâna doctorului estetician la care au apelat. Câteva vedete autohtone, considerate bombe-sexy, au început acum să fie de nerecunoscut din cauza excesului de acid hialuronic pe care îl au în buze. Unde mai pui că şi-au scurtat şi năsucul, aducând din ce în ce mai mult cu Michael Jackson.

Sunt în floarea vârstei, atunci când ridurile încă nu le dau bătăi de cap, iar prospeţimea tinereţii ar trebui să răzbată prin toţi porii. Vedetele noastre s-au grăbit însă ca fetele mari la măritat şi au devenit cliente fidele ale cabinetelor estetice, deşi cu un machiaj reuşit ar fi putut să-şi rezolve micile imperfecţiuni.

image
Medicul Youssef Chawi a comentat operaţiile vedetelorFoto Click!

Fosta asistentă a lui Dan Capatos, Loredana Chivu (25 de ani), şi-a pus silicoane de trei ori, ultima dată optând pentru unele uriaşe, de 615 ml fiecare. Are extensii, gene şi unghii false, iar buzele arată acum ca un colac de salvare de la atâtea injecţii cu acid hialuronic. “Loredana Chivu a exagerat cu augmentarea buzelor şi cu augmentarea mamară (implant de silcon). Buzele sunt nefiresc de mari, iar conturul este prea evidenţiat”, a declarat, pentru Click!, chirurgul estetician Youssef Chawi.

image
Loredana Chivu a exagerat cu implanturileFoto: Click!

Deşi se află în plin divorţ cu medicul ortoped Cornel Brotac, Denisa Tănase (28 de ani) reuşeşte să atragă atenţia şi cu fizicul, nu doar cu problemele sentimentale. Se vede de la o poştă că solista de la Bambi are nasul mai mic, iar buzele mult prea mari. “A exagerat cu buzele, şi-au pierdut cu totul forma naturală. Putea opta pentru o cantitate mai mică de substanţă. Are nevoie de ridicare de pomeţi şi, în şanţul nazolabial, de injecţii cu acid hialuronic”, ne-a mai explicat medicul specialist. De asemenea, atât Denisa, cât şi sora ei, Raluca, au implanturi mamare, pe care şi le-au pus în 2009.

image
Denisa Tănase de acum diferă foarte mult de cea înainte de operaţieFoto: Click!

O altă sexoasă care s-a îndrăgostit de bisturiu este Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. La 22 de ani, tânăra deţine silicoane, buze noi şi un năsuc cârn, modelat chirurgical. “La început, Margherita avea nişte buze foarte frumoase însă, cu timpul, a exagerat şi iar ne confruntăm cu nişte buze false, care deformează etajul inferior al feţei şi nu respectă nici o proporţie estetică”, este de părere doctorul Chawi.

image
Margherita de la Clejani nu a rezistat tentaţiei şi s-a operat şi eaFoto Click!

Cea mai comentată operaţie este, fără îndoială, rinoplastia pe care Andreea Tonciu (28 de ani) a efectuat-o în noiembrie, la Istanbul. Bruneta nu s-a oprit însă aici şi şi-a mărit buzele recent, tot în Turcia. “Andreea Tonciu şi-a injectat acid hialuronic în buze, sunt un pic exagerate. Referitor la rinoplastie, este o operaţie de care avea nevoie şi este una reuşită”, ne-a mai spus medicul. Şi Andreea, evident, are implanturi mamare.

Andreea  şi a operat  nasul în  Turcia jpeg
Andreea Tonciu s-a operat la nas şi buzeFoto Click!

O să ajungeți ca ele dacă nu vă opriți!

La noi, ca la noi, dar în străinătate te apucă groaza când vezi cum s-au mutilat vedetele. De nerecunoscut e actrița Renee Zellweger (45 de ani), care şi-a subţiat pleoapele, și-a făcut injecţii cu botox în frunte, şi-a scos grăsimea din obraji, și-a umflat buzele și și-a remodelat nasul. Și solista Anastacia (46 de ani) a ajuns de nerecunoscut din cauza excesului de botox, având fața umflată, ca un pepene.

image
Medicul Youssef Chawi a comentat operaţiile vedetelor

simeon stalpnicul png
cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg