Foto și video Elena Gheorghe a susținut un concert în autocar!

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Cântăreața Elena Gheorghe și 30 de ascultători Kiss FM au plecat cu autocarul, din București, la mare, într-o aventură cu cel mai tare club pe roți.

Primul weekend de distracție SummerKiss BASS a avut-o ca invitată specială pe Elena Gheorghe. La invitația MC-ului Cristi Nitzu, Elena le-a făcut un cadou muzical pasagerilor, cu care a plecat la mare, susținând un concert chiar pe Autostrada Soarelor, în autocarul care gonea spre centrul distracției din acest weekend: Life in Color, super-party-ul powered by Kiss FM, desfășurat pe Plaja Loft din Mamaia.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

După ce a cântat acompaniată de un chitarist, artista a mărturisit că pentru ea a fost o premieră. „Pentru mine a fost primul concert oficial într-un autobuz, cu microfon. Dacă, până acum, mergeam cu gașca și cântam la rece, astăzi am avut microfon, am avut public, care s-a distrat alături de mine și a cântat foarte frumos” i-a povestit cântăreața lui Cristi Nitzu. DJ-ul Kiss FM a mărturisit și el că este pentru prima dată când pune muzică într-un autocar.


    Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

După concert, întreaga gașcă de petrecăreți a profitat de pauza făcută la o benzinărie pentru a-i cere Elenei autografe și a se fotografia cu vedeta. Destinația finală a SummerKiss BASS a fost Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizată pentru prima oară în acest an în România, pe plaja Loft din Mamaia. Printre cei care au făcut show sâmbătă noapte pe scena Life in Color s-au numărat și OLiX și Dan Fințescu, fondatorii și președinții Partydul Kiss FM.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg