FOTO Silvia Dumitrescu, fără inhibiţii pe plajă în Vama Veche

Ultima actualizare:

    A mai stat puțin la plajă
A mai stat puțin la plajă

Vama Veche, stațiunea care nu doarme niciodată, preferata rockerilor, a rebelilor, a celor cu spirit tânăr, este și locul de suflet al Silviei Dumitrescu.

Artista în vârstă de 61 de ani a fost surprinsă săptămâna trecută la plajă, împreună cu soțul și cu fiul ei. Au stat la Plaja de Carte, unde vin foarte multe vedete. Chiar dacă și-au închiriat șezlong, Silvia a preferat să simtă nisipul pe piele, astfel că și-a întins prosopul pe jos, aproape de familie. 

Vama nu e loc de fițe sau de mari pretenții. Cei care vin acolo caută să se bucure de o anume atmosferă și de libertate, să savureze aerul mării și muzica bună ce răsună șters în difuzoare. Silvia Dumitrescu arată impecabil, bronzată, în formă. S-a bălăcit în apă, apoi s-a relaxat pe prosop, cu ochii închiși. La un moment dat, pentru o și mai multă senzație de libertate, a renunțat la costumul de baie dintr-o singură bucată, probabil prea strâmt și prea ud, și s-a acoperit discret cu o eșarfă. 


    S-a chinuit să-și pună iar costumul de baie pe ea
S-a chinuit să-și pună iar costumul de baie pe ea

A stat așa o vreme, total dezinhibată, după care și-a pus frumos din nou costumul verde pe ea, fără să-i pese că, în tot acest proces, a arătat mai mult decât se cuvenea. Dar ce contează, cine se uită?! E Vama Veche! 


    Apoi a plecat spre hotel
Apoi a plecat spre hotel
image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net