FOTO Soţia lui Chiţu arată perfect, dar artistul o înşală cu cine-apucă

image
Solistul a fost din nou surprins în compania altei femei, în timp ce Ioana îl aştepta acasă

Mihai Chiţu (34 de ani), ultimul câştigător al show-ului "Vocea României", are acasă o nevastă superbă. Pe care nu ezită însă să o înşele de câte ori are ocazia.

După ce Click! l-a prins pe artist cu amanta, Ioana, soţia fidelă şi care i-a dăruit o fetiţă, l-a iertat şi a sperat că nu se va mai întâmpla. Ei bine, s-a mai întâmplat, deoarece Chiţu nu pare să renunţe cu niciun chip la infidelitate.

Potrivit Wowbiz, cântăreţul a fost filmat, din nou, zilele trecute, alături de o altă femeie (se pare că e aceeaşi care era să-i distrugă căsnicia), în ipostaze mai mult decât prieteneşti, în timp ce soţia lui îl aştepta acasă. Convins însă de faptul că nimeni nu va afla, Mihai Chiţu şi-a făcut din nou de cap, într-un club. Rămâne însă de văzut dacă Ioana va închide ochii şi de această dată sau dacă va pune piciorul în prag, cert fiind doar faptul că solistul nu vrea deloc să se cuminţească şi să aprecieze ce are lângă el: o soţie frumoasă şi dedicată, care-l iubeşte enorm.

image
Ioana munceşte din greu la sală pentru a avea un trup perfect dar, din păcate, soţul nu apreciază efortul ei deloc şi se uită şi după alte femei
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
rafael nadal si sotia sa
cub regina elisabeta doliu (1) png
BeFunky collage (13) jpg
mama gemeni png
hipertensiune pexels com jpg
image
image
image
image
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg
image png
arsinel jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel