FOTO Teo Trandafir, la spital între filmări. Iată primele declarații după ce și-a revenit


    Teo TrandafirFoto: Facebook
Teo TrandafirFoto: Facebook

După ediția de joi a emisiunii “Plaja lui Teo”, în drum spre o altă filmare, prezentatoarei i s-a făcut rău brusc și a fost dusă imediat la cel mai apropiat spital.

Oamenii de televiziune suferă foarte mult din cauza muncii pe care o îndrăgesc. O zi de lucru depășește mereu 8 ore, stresul pare să fie continuu, presiunile la fel, iar la un moment dat, clacarea este inevitabilă.

“În timpul emisiunii de azi, deși nu arăta acest lucru, se vedea că lui Teo nu-i este bine. Am văzut că e obosită dar n-a vrut să ne spună ce are. La sfârșitul emisiunii, era foarte multă lume în jurul nostru, ne-au dus paznicii până la parcare. Când am ajuns la mașină, i-a cerut asistentului ei un medicament. Noi ne îndreptam spre o altă filmare. Ea a încercat să mă mintă puțin. Începuse să se albească la față și am zis să trecem pe la hotel ca să se odihnească puțin. În timp ce mergeam spre hotelul ei, vedeam că suferința ei era mai mare. Atunci am sunat un medic din Timișoara și el ne-a facut legătura cu niște medici foarte buni din Constanța. La spital a început să se simtă mai bine, a spus Antonio Passarelli pentru Kanal D.

Teo Trandafir este ok, dar a fost dusă de urgență la spital, înainte de o filmare
Teo Trandafir este ok, dar a fost dusă de urgență la spital, înainte de o filmare

“Am făcut niște prostii! Mi s-a făcut rău din cauza mea. M-am urcat pe un cub și am făcut mai multe mișcari bruște, numai ca să mă dau eu mare”, au fost primele declarații pe care le-a dat Teo pentru Kanal D, după ce a ieșit din spital.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
Diana și Charles jpg
image
image
image
image
image
image
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Jennifer Lopez jpg
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg