FOTO Uite-o pe Esca în aşternut, la primele ore ale dimineţii!

image
Andreea Esca s-a lăsat fotografiată într-o ipostază cu totul inedităFoto: Arhivă personală

Este mereu “în priză” şi, de fiecare dată, vine cu cele mai noi ştiri! Totuşi, Andreea Esca (42 de ani) are şi momente de relaxare, în care nu vrea decât să lenevească.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi. De aceea, atunci când se află la pupitrul ştirilor, e nevoită să adopte ţinute cât mai sobre şi cuminţi. Dar când e acasă... îşi face de cap!Se pare că momentele liniştite pe care le-a petrecut de Sărbători, alături de cei dragi, nu au fost suficiente pentru vedetă. De curând, Esca a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare într-o ipostază inedită: întinsă în pat, cu picioarele dezgolite, purtând o pereche de şoşoni adorabili: “Am hotărât: azi nu mă dau jos din pat! Cine este pentru?”, a scris glumind prezentatoarea, pe reţeaua de socializare.

Reacţia miilor ei de admiratori nu a întârziat să apară: “Ce papucei drăguţi!”, “Odihnă plăcută, dar nu cred că vei rezista prea mult cu pauza…”, “Foarte bine, te relexezi, sunt de accord cu tine”, “Îţi urmez exemplul, Andreea!”, i-au scris fanii pe Facebook.

image
Andreea Esca poartă papuci cu inimioare

Esca adoră vacanţele cu familia

Andreea Esca a petrecut Crăciunul alături de familia ei, într-o superbă vacanţă în Maldive, acolo unde copiii ei, Alexia (14  ani) şi Aris (11 ani), dar şi soţul, Alexandre Eram (44 de ani), s-au simţit minunat. Călătoria în insule, peisajul și experiențele trăite acolo au fost cu atât mai mult apreciate de ştiristă, cu cât nu mai fusese niciodată într-un loc exotic și izolat de lume. În prezent, Andreea se declară îndrăgostită de apă și de plajă, iar spiritul de aventură o îndeamnă să încerce orice fel de sport care are legătură cu apa.

image
Andreea Esca a petrecut o vacanţă de vis în Maldive, alături de cele mai dragi fiinţe
Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
image png
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg