FOTO Vedetele au testat Grecia după ridicarea restricțiilor. Cum s-au distrat Delia, Ilinca Vandici și Ellie White

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici, sexy în vacanța din Grecia
Ilinca Vandici, sexy în vacanța din Grecia

Fericite că s-a dat liber la vacanțe, mai multe vedete s-au grăbit să treacă granițele către țări pentru care nu mai e obligatorie carantina la întoarcerea în România. Delia, Ilinca Vandici și Ellie White, însoțite de partenerii lor, s-au bucurat zilele acestea de tot ce are Grecia mai frumos. Doar Ilinca Vandici a decis să se întoarcă în România, pentru că s-a săturat de ploile torențiale din Thassos.

Printre primele vedete care au ajuns în Grecia s-a numărat Ellie White (36 de ani), alături de soțul ei, managerul Doru Tincă, și cei doi copilași ai lor. Împreună au ajuns în Salonic și s-au fotografiat pe plajele însorite, cu nisip fin, ale Mării Egee.

Ellie White, la malul Mării Egee
Ellie White, la malul Mării Egee

Chiar dacă vremea nu a fost extraordinară, cei patru au fost foarte activi și au profitat din plin de escapadă: s-au plimbat și au vizitat monumente, biserici, fortărețe și s-au plimbat și cu vaporul, care era plin de turiști. După cum se vede pe pagina ei de socializare, oamenii nu sunt panicați și nici unul nu a purtat mască de protecție în timpul plimbării pe Marea Egee.

Delia, relaxare de vis în micuțul oraș-port Ermioni

Obișnuită cu escapadele pe barcă, Delia (38 de ani) a ales și de această dată această variantă de distracție. Ne-a anunțat pe Instagram că se află în orășelul-port Ermioni, din Grecia, în regiunea Peloponez, dar a vizitat și Insula Poros, micul colț de Rai din Insulele Saronice.

Așa cum îi place, a luat la pas străduțele, a fotografiat case, flori, peșteri, piețe. În zonele în care se relaxa ea, alături de soțul Răzvan Munteanu, nu era nici țipenie de om, însă seara, în oraș, barurile și tavernele erau animate. la fel, lumea părea relaxată și se bucura de libertate.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ales Thassos

Ultima dar nu cea din urmă, Ilinca Vandici (34 de ani), împreună cu soțul ei, Andrei Neacșu, au plecat în Thassos. Acesta și-a dus soția într-o vacanță binemeritată, căci Ilinca a împlinit 34 de ani pe 17 iunie.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, în Thassos
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, în Thassos

Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil! Celebrities", de la Kanal D, s-a bronzat, ne-a arătat ce bine îi stă în costum de baie, însă duminică, 21 iunie, a decis să revină în România, sătulă de ploile torențiale din regiunea în care s-a cazat. Ilinca îi sfătuiește pe cei care pot să călătorească noaptea să o și facă, pentru că, spune ea, nu stați "7 ore în vamă". "Noi am plecat spre Thassos la 11 noaptea și am ajuns dimineață la 7, cu feribot cu tot. Este cea mai bună variantă de plecat în Grecia. Nu am prins decât două mașini în vamă", a povestit Ilinca pe Instastory.

Până la ora actuală, în Grecia au fost înregistrate 3,266 de cazuri de coronavirus și 190 de decese.

Citește și:

Primul turist român a ajuns în Grecia: „Uraaa! Am marea și plaja doar pentru mine!”

Grecia a redeschis cafenelele şi restaurantele. Sezonul estival începe la 15 iunie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net