FOTO Vica Blochina s-a distrat cu Alex Bodi la București, Bianca Drăgușanu "a fugit" cu Ramona Gabor în Marbella

7 mai 2021
vica blochina png
Bianca Drăgușanu, în Marbellafoto: Instagram

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu, iar acum profită din plin de libertate. Milionarul a fost plasat de către judecători sub control judiciar, pentru 60 de zile, așa că a ales să sărbătorească cu prietenii, la un restaurant de fițe din Capitală. Nu au lipsit de la masa lor femeile sexy.

Surpriză, însă! Uite cine i-a stat alături lui Bodi, la masa unde s-a chefuit cu muzică italiană și șampanie de fițe! Liber ca pasărea cerului după despărțirea de Daria Radionova, Bodi a fost înconjurat de mai multe frumuseți autohtone, printre care chiar și Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Aceasta s-a așezat chiar lângă Bodi și a dat de înțeles pe Instastory că se simt foarte bine împreună.

image
Vica Blochina, lângă Alex Bodifoto: Instagram

În tot acest timp, Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi, a plecat să se distreze din nou în vacanță, de data aceasta la Marbella, alături de buna ei prietenă, Ramona Gabor. Se pare că Bianca Drăgușanu a rămas și fără fostul soț, și fără actualul iubit, Gabi Bădălău, care de Paște a plecat singur la Singapore.

image
Ramona Gabor și Bianca Drăgușanufoto: Instagram

image
Italianul Fabrizio îi cântă la ureche lui Alex Bodifoto: Instagram

Citește și:

Alex Bodi, trimis în judecată pentru proxenetism

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
2vancea botez jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png