FOTO Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră

Ultima actualizare:

    Vladimir Drăghia face înot de 12 anifoto: arhiva personală
Vladimir Drăghia face înot de 12 anifoto: arhiva personală

Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, după ce coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetițiile emisiunii-concurs de la Antena 1.

Nu trece o săptămână fără ca repetițiile pentru show-ul „Dansează printre stele” să nu lase amintiri dureroase concurenților. Săptămâna aceasta, Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, pentru că Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la un picior, iar medicii i-au interzis să danseze. Elena are entorsă de gradul al II-lea, ligamentele din capsula articulară îi sunt afectate și merge zilnic la kinetoterapeut.

Coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetiții
Coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetiții

Aflat în situația de a nu-și mai putea continua evoluția în concurs, Vladimir a început să repete alături de o prezență feminină la fel de senzuală ca Elena. Cine este aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediția din 19 octombrie a emisiunii „Dansează printre stele”, difuzată de Antena 1. Cei doi au început deja să repete și speră să ia note cât mai mari duminică. „Ieri am repetat toată ziua. Mâine sper să terminăm coregrafia dansului din ediția aceasta. Elena este lângă noi, ne ajută cum poate, încearcă să se implice cât mai mult în coregrafie. Eu încă mai sper că va reuși să își revină până duminică”, a mărturisit Vladimir Drăghia.

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net