FOTO Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră

simeon stalpnicul png
Vladimir Drăghia face înot de 12 anifoto: arhiva personală

Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, după ce coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetițiile emisiunii-concurs de la Antena 1.

Nu trece o săptămână fără ca repetițiile pentru show-ul „Dansează printre stele” să nu lase amintiri dureroase concurenților. Săptămâna aceasta, Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, pentru că Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la un picior, iar medicii i-au interzis să danseze. Elena are entorsă de gradul al II-lea, ligamentele din capsula articulară îi sunt afectate și merge zilnic la kinetoterapeut.

image
Coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetiții

Aflat în situația de a nu-și mai putea continua evoluția în concurs, Vladimir a început să repete alături de o prezență feminină la fel de senzuală ca Elena. Cine este aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediția din 19 octombrie a emisiunii „Dansează printre stele”, difuzată de Antena 1. Cei doi au început deja să repete și speră să ia note cât mai mari duminică. „Ieri am repetat toată ziua. Mâine sper să terminăm coregrafia dansului din ediția aceasta. Elena este lângă noi, ne ajută cum poate, încearcă să se implice cât mai mult în coregrafie. Eu încă mai sper că va reuși să își revină până duminică”, a mărturisit Vladimir Drăghia.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
Doina Ruști FOTO arhivă personală 2012   main jpeg
drum apuseni
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg