FOTO Vladimir Găitan a fost condus pe ultimul drum. Fiul stabilit la Londra nu a lipsit de la înmormântare


    Văduva regretatului actor își plânge soțul la ieșirea din bisericăfoto: BLITZ / CLICK!
Văduva regretatului actor își plânge soțul la ieșirea din bisericăfoto: BLITZ / CLICK!

Vladimir Găitan a tras cortina definitiv. Marele actor a murit pe 10 noiembrie, la vârsta de 73 de ani, și fost condus pe ultimul drum azi, la cimitirul Bellu din București, pe Aleea Artiștilor. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar colegii de breaslă și prietenii regretatului actor au avut grijă să consoleze familia îndoliată.

Sujba de înmorântare a început la ora 12.00, la Biserica Sfântul Gheroghe cel Nou, unde actorul şi-a dorit să fie depus, și a fost oficiată de părintele Emil Cărămizaru. Toți cei prezenți au respectat măsurile de protecție și de distanțare, impuse de pandemie. Dispariția actorului și durerea familiei au stârnit multă emoție și tristețe în ochii celor prezenți la ceremonie. Alexandru Găitan, fiul lui Vladimir Găitan, a reușit să ajungă de la Londra, acolo unde este stabilit cu familia, ca să-și conducă tatăl pe ultimul drum. El nu s-a dezlipit de mama sa, Tunde Găitan, căreia a încercat să-i mângâie durerea.

Alexandru Găitan, fiul lui Vladimir Găitan, își consolează mama. În spatele lor, fiica lui Vladimir Găitan, Gloria
Alexandru Găitan, fiul lui Vladimir Găitan, își consolează mama. În spatele lor, fiica lui Vladimir Găitan, Gloria

Printre figurile publice care au mers să-l conducă pe ultimul drum pe Vladimir Găitan s-au numărat actorul Horațiu Mălăele, recent vindecat de COVID-19, regizorul Ioan Cărmăzan, medicul Monica Pop, Lucia Moraru, văduva lui Marin Moraru, dar și Gabriela Dinică, văduva actorului Gheorghe Dinică. 


    foto: BLITZ / CLICK!
foto: BLITZ / CLICK!

Vladimir Găitan a murit pe 10 noiembrie, la 73 de ani

Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani, după ce timp de 3 decenii s-a luptat cu un cancer al sângelui. Anunțul a fost făcut marți seara, de colegul său, Vlad Rădescu. Fiica lui, actriţa Gloria Găita, a anunţat că iubitul ei tată s-a stins acasă, înconjurat de familie. „Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe”.

Fiul lui Vladimir Găitan este stabilit la Londra cu familia

Vladimir Găitan a vorbit adesea, cu multă dragoste, despre familia lui: ”Am o soţie minunată (n. r. Tunde, Bobiță, cum o alinta el), doi copii care-mi încălzesc sufletul, Gloria, care e actriţă şi care mi-a fost chiar colegă de scenă şi de film, şi Alexandru, care e finanţist, locuieşte la Londra şi lucrează ca manager la cea mai mare bancă din Anglia, ginerele meu, soţul Gloriei, şi nora mea, soţia lui Alexandru, care mi-a dăruit o nepoţică splendidă, Amelia Grace, dar nu sunt fericit. Problemele de sănătate şi neputinţa fizică m-au destabilizat profund. Din cauza asta, nu am mai fost capabil să joc într-un spectacol pe care îl iubesc şi în care făceam chiar o performanţă actoricească: «... escu», de Tudor Muşatescu, în regia lui Alexandru Dabija. Nu mai puteam să-l duc fizic. Am rămas cu piesele care nu mă solicită atât de mult”,  povestea el, în ”Formula As”. 

Citește și:

De ce boală rară suferea Vladirmir Găitan: „Medicii mi-au dat 10 ani de trăit”

Vladimir Găitan, peste 100 de roluri uriașe. Amintiri savuroase de la filmările pentru "Reconstituirea"

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
iuri kovalciuk jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg