FOTO Vlăduța Lupău, cel mai sexy decolteu, în Maldive. Ema Uta și Iuliana Pepene nu s-au lăsat mai prejos


    Vlăduța Lupău și soțul eifoto: instagram
Vlăduța Lupău și soțul eifoto: instagram

Sunt tinere, frumoase și au făcut valuri, valuri în cel mai exotic loc care a fost luat cu asalt de turiști, iarna aceasta. Este vorba despre Maldive. "Prințesa Machiajului", Ema Uta, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău și știrista de la jurnalul de dimineață al Antenei 1 au ales aceeași destinație.

Originară din Vâlcea, Ema Uta are niște trăsături speciale, exotice, așa că s-a integrat perfect în peisajul din Maldive. Make-up artistul, care se ocupă de imaginea mai multor vedete autohtone, s-a fotografiat în ținute sexy, iar postările sale au adunat zeci de mii de aprecieri.

De curând, Vlăduța Lupău s-a întors din același loc feeric. Solista s-a bucurat de peisaj alături de soțul ei, fotbalistul Adi Rus. Și ea și-a etalat trupul în ținute decoltate, astfel încât fanii au putut admira ce nu se vede prin costumul popular.

Duminică seara a zburat spre insula celebră și Iuliana Pepene, alături de iubitul ei, chef Dragoș Bercea. Prezentatoarea și-a încântat fanii cu imagini de pe plajă. Dincolo de imaginea și costumele sobre de la pupitru, Iuliana a oferit și o altă față a ei, cea de femeie fatală! 

Citește și:

Loredana Groza și serialul senzual din Maldive, episodul 4: colanții scandalos de mulați

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png