Fotografia cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii: „Du-te la medic”

simeon stalpnicul png
Mădălina GheneaFoto Instagram

Mădălina Ghenea trece prin momente dificile în ultima perioadă. Actrița a avut parte de dezamăgiri care se țin în lanț după ea. Supărările din relația cu Matei Stratan nu sunt singurele supărări pe care le are, actrița s-a confruntat și cu probleme medicale și a fost transportată de urgență la spital. Deși nu a făcut prea multe declarații, Mădălina a publicat câteva fotografii de-a lungul timpului care i-a îngrijorat mult pe fanii ei. De această dată, Mădălina a publicat o imagine pe contul personal de Instagram, iar prietenii virtuali i-au sugerat să meargă să consulte un medic psihiatru.

În fotografia publicată de ea pe Instagram apare o femeie plângând în ploaie pe un fundal alb-negru. În descrierea fotografiei, Mădălina a ales să nu scrie nimic, pentru a nu face nicio declarație, însă a pus un simbol în care apare un trandafir din care curg petalele roșii. Prietenii virtuali ai actriței au reacționat imediat cum au văzut fotografia și i-au transmis cuvinte de susținere. „Îți doresc numai bine, Mădălina”, „Sper să treacă totul și chiar dacă treci printr-o perioadă mai grea, tu ești o femeie minunată și o adevărată inspirație”, „ După ploaie, apare mereu soarele”, i-au transmis aceștia.

Deși a primit multe mesaje de încurajare, Mădălina a fost criticată de un prieten virtual pentru că publică pe rețelele de socializare imagini triste. „Du-te la medic să nu mai ceri atenție pe rețelele de socializare pentru că nu te vor ajuta cu nimic. Sper să te faci bine, totul e în mintea și puterea noastră”, a fost un comentariu primit.

simeon stalpnicul png
Fotografia publicată pe Instagram de Mădălina GheneaFoto Instagram

La începutul anului, Mădălina Ghenea s-a confruntat cu o durere cumplită de spate într-o noapte și a fost transportată de urgență la spital. Vedeta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare povestind toată întâmplarea tristă care i-a îngrijorat pe mulți prieteni virtuali ai ei.

"Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Sunt copleșită de asta. Aseară am alunecat și am căzut pe jumătate dintre treptele de la scară, rănindu-mi foarte tare spatele. A fost cea mai grea noapte din viața mea. Am crezut că nu voi mai merge niciodată. Muream de durere. Cât de norocoși suntem pentru că putem sta pe propriile picioare? Am sărbătorit ieri primii pași ai fiicei mele ... cât de minunat. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această lecție! Vă doresc sănătatea și pace!", declara ea la începutul anului 2018.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
George Simion FOTO Inquam Photos/George Călin
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg